benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
1 08.03.2023 11:42:20

Po sanjskem debiju na klopi Mure in zmagi nad Mariborom padec na realna tla?! Grabić ima nemiren spanec ...

Aleš Cipot
V Fazaneriji so končno spet dočakali zadovoljstvo navijačev in nekaj mirnih dni.

Debi novega trenerja se je razpletel po želenem scenariju, zmaga nad Mariborom je kakopak najboljši možni obliž na dozdajšnje spomladanske rane. Pogled na lestvico je nekoliko bolj obetaven, kot je bil pred prekmursko-štajersko klasiko, vendar še zdaleč ni takšen, kot bi si črno-beli želeli; za uresničitev namenov bo nedeljsko predstavo v prihajajočem obdobju treba vsaj ponavljati, če že ne nadgrajevati.


Dejan Grabić je po vijoličastem skalpu v ponedeljek opravil regeneracijski trening, torek je bil prost dan, od danes pa so misli Sobočanov usmerjene le še v naslednji izziv; že v petek jih čaka gostovanje v Novi Gorici, kjer se bo na domači klopi prvič predstavil sloviti Edoardo Reja, kar spopadu v mestu vrtnic vsekakor daje dodatno razsežnost. Štirikratni prvaki v boju za obstanek med elito nujno potrebujejo točke, z uspehom v knežjem mestu so dobili dodaten zagon, a tudi muraši so lačni uspeha.

Obeta se zanimiv obračun, v katerega bodo gostje vstopili oslabljeni. V prvi vrsti bodo pogrešali prebujenega najboljšega strelca Mirlinda Dakuja, ki nima pravice nastopa zaradi kazni rumenih kartonov, a to še ni vse. Tako kot proti Štajercem tudi tokrat v zasedbi skoraj gotovo ne bo Žige Kousa. Kapetana je gripa položila v posteljo, visoka temperatura kar noče splahneti, zato je moral na začetku tedna pomoč poiskati v bolnišnici. Četudi bo v teh dneh morda okreval, je izgubil preveč moči, da bi bil lahko pojutrišnjem na igrišču, kjer še zelo dolgo ne bo Klemna Pucka, ki je začel rehabilitacijo po grozljivi poškodbi in operaciji. Spomnimo, zaradi strgane ahilove tetive bo 27-letni levi bočni branilec odsoten od šest do devet mesecev, nekaj preglavic pred potjo v slovenski Las Vegas pa ima tudi Leard Sadriu.

Značke: daku, mura, grabić

Članki iz rubrike