sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
1 13.02.2023 17:25:07

Rekel mi je, da ... Koderman grobo podrl Iličića, nekdanji član Maribora pa razkril, kaj je sledilo po tekmi!

Grega Wernig
Ko je pozimi zapustil Maribor, je njegov prestop dvignil marsikatero obrv. Ne zato, ker je Vid Koderman Ljudskemu vrtu pomahal v slovo; to je bilo pričakovano, ker ni dobival prepotrebnih igralnih minut. Bolj zato, ker je iz vijoličastega kluba odšel brezplačno in okrepil mariborskega velikega tekmeca.

Mnogi so prestop Vida Kodermana iz Maribora v Koper označili za veliko zmago Primorcev in velik poraz Štajercev. Navsezadnje tudi pod Kalvarijo niso skrivali dejstva, da so želeli svetlolasega levega bočnega branilca zadržati v svojih vrstah in ga zgolj posoditi k enemu od prvoligašev, da bi se vrnil v tekmovalno formo. A Koderman je imel drugačne načrte. Na koncu je zapustil Maribor in kot polnopravni član okrepil Koper.


Koderman se ni ustrašil naloge, ki je bila pred njim. Josipa Iličića je odlično pokrival, bil ves čas blizu njega in mu poskušal z agresivnostjo povzročati težave. "To je bila zame velika preizkušnja. Pred tekmo sem si govoril, da je to zgolj še ena normalna tekma. Mislim, da mi je to pomagalo. Nisem preveč mislil na pomembnost obračuna. Bil sem sproščen," je povedal o spopadu z največjim zvezdnikom slovenske prve lige.

Takoj na začetku tekme je nad Iličićem storil tudi grob prekršek, s katerim je razjezil tako mariborskega čarovnika kot njegove soigralce. "Po tekmi sem se mu športno opravičil. Rekel mi je, da ni nikakršnih težav. Vse je bilo v športnem žaru borbe," se je nasmehnil koprski levi bočni branilec.

Značke: koderman, maribor, koper

Članki iz rubrike