zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

rb
rb
0 30.01.2023 20:23:24

Na pripravah Mure v Turčiji podpis nove pogodbe. Niti za trenutek nisem razmišljal ...

nsmura.si
Najmlajši črno-beli debitant med elito podaljšal zvestobo.

Poleti mu je v zadnjem trenutku splaval po vodi prestop v Club Brugge, nato je sledila še poškodba. Za Nikom Kasalom je zelo zahtevno obdobje, prav tako bo zahtevna vrnitev na nekdanjo raven. Obetavno je spoznanje, da je znova v polnem ritmu treningov in je z ekipo na pripravah v Turčiji, vodilni možje kluba pa so poskrbeli za dodatno motivacijo 17-letnega mladeniča iz Lipe. Ponudili so mu novo pogodbo (zdajšnja bi mu potekla 31. maja 2024), ki jo je črno-beli biser sprejel in obljubil zvestobo do 31. decembra 2025.

"Niko si je s svojim delom, trudom in odnosom zaslužil novo pogodbo. Že zdaj ga podrobno spremljajo številni evropski klubi, zato smo še toliko bolj veseli, da se želi v članskem nogometu najprej uveljaviti pri nas. Je naš najmlajši debitant na prvoligaških preizkušnjah in prepričan sem, da bo v prihodnje igral tudi vidnejšo vlogo. Prav tako je pomemben član reprezentance U-19. Verjamem, da je pred njim lepa kariera in da bo naslednji, ki mu bo iz Mure uspel preboj v eno izmed najmočnejših evropskih lig," je povedal športni direktor Denis Rajbar.

"Vesel sem, da mi je klub izkazal zaupanje in mi v podpis ponudil podaljšanje pogodbe. Verjamem, da bom to zaupanje povrnil z dobrimi igrami, zadetki in zmagami v črno-belem. Klubu bi se rad zahvalil, da mi je med poškodbo stal ob strani, moja motivacija je zdaj, ko sem se vrnil, še veliko večja. V Muri je v preteklosti uspelo že dosti mladim nogometašem, prepričan sem, da bo s trdim delom uspelo tudi meni. Mura je najboljše okolje za moj nadaljnji razvoj in uveljavitev v članskem nogometu, zato nisem niti za trenutek razmišljal o čem drugem, kot o nadaljevanju sodelovanja," pa je pristavil Niko Kasalo. Ko je proti Olimpiji prvič zaigral med elito v dresu Mure, je bil star 16 let, 4 mesece in 14 dni.

niko kasalo
nsmura.si

Značke: niko-kasalo, mura, pogodba

Članki iz rubrike