901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

rb
rb
0 08.01.2023 10:47:08

Olimpija potrdila novo moč, športni direktor se jim je zahvalil

nkolimpija.si
Hrvaški vezist še ni registriran.

O tem, da je Olimpija dobila novo okrepitev, smo že pisali, zdaj so prihod 24-letnega hrvaškega vezista Ivana Posavca iz Varaždina potrdili tudi v zmajevem gnezdu. "Veseli nas, da smo podpisali dogovor o sodelovanju z nekdanjim hrvaškim reprezentantom U-21, Ivanom Posavcem. Ta igralec po svojem profilu zelo ustreza našemu načinu igre. Je izjemno tehnično podkovan, spreten z žogo in lahko zasede dva položaja. Ivan je dokazal, da lahko igra na krilu in je hkrati tudi ofenzivni vezni igralec. Zahvaljujemo se NK Varaždin za odlično sodelovanje," je ob tem dejal dejal športni direktor Olimpije Goran Boromisa.

Posavec je v jesenskem delu sezone zaigral na desetih ligaških tekmah Varaždina, v 462 minutah se je enkrat vpisal med strelce in prispeval tri podaje. Nekdanji up zagrebškega Dinama je v prvi hrvaški ligi doslej odigral 68 tekem, vse v dresu matičnega Varaždina. V preteklosti se je kot posojeni nogometaš Dinama kalil v treh zagrebških drugoligaših, Sesvetah, Kustošiji in Rudešu, pred vrnitvijo v Varaždin pa je bil dobro leto član španskega San Ignacia.

Posavec je imel z Varaždinom sklenjeno še polletno pogodbo, pri zeleno-belih pa za zdaj niso razkrili dolžine sklenjenega sodelovanja, prav tako ga za zdaj ne morejo registrirati. Prepoved, ki jo je izrekla NZS, je še vedno v veljavi, Olimpija še vedno ni poravnala zaostalih obveznosti do nekaterih nekdanjih igralcev.

Članki iz rubrike