900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

rb
rb
7 29.11.2022 10:24:58

Le še vprašanje časa ... Na Bonifiki se bo zgodila prekinitev pogodbe

Aleš Cipot
Pogovori o predčasnem koncu sodelovanja so že stekli.

Sredin spored 18. prvenstvenega kroga bo odprl občinski derbi med Radomljami in Domžalami ob Kamniški Bistrici, v zgodnjem večeru bo nadvse zanimivo na Bonifiki. Koprčani bodo gostili Muro in kljub nekaj težavam s poškodbami verjamejo, da se bodo po daljšem času spet veselili zmage. Slast vsega izkupička so nazadnje okusili 8. oktobra v Ljudskem vrtu, od takrat Zoran Zeljković in njegovi fantje niso slavili na petih zaporednih preizkušnjah. Štirikrat so igrali neodločeno (Gorica, Radomlje, Domžale, Celje) in enkrat izgubili (Olimpija), kar je vsekakor manj od pričakovanj. Še zlasti po uspehu proti Mariboru! V slovenski Istri so verjeli, da so pod Kalvarijo dobili pravšnji veter v jadra, vendar ni bilo tako. Kanarčki so bili v preteklih dvobojih precej nedorečeni. Izgubili so prepoznavnost, toda v pristaniškem mestu verjamejo, da so reprezentančni premor izkoristili na želeni način in da bo končnica jeseni spet uspešna.

Jutri jim nikakor ne bo lahko. Sobočani ne skrivajo visokih ambicij, nadvse jih mika drugo mesto na lestvici, poleg tega so bili v zadnjih petih krogih veliko uspešnejši od rumeno-modrih. Če so Primorci štirikrat remizirali, so Prekmurci v tem obdobju štirikrat zmagali (Radomlje, Tabor, Bravo, Gorica) in enkrat klonili (Maribor), samozavest med odštevanjem do zadnjih 270 minut v letošnjem letu je temu primerna.
Prav tako je bolj ali manj jasno, da v obeh ekipah med zimskim oddihom ne bo šlo brez kadrovskih premikov, prvi naj bi se v Kopru zgodil že v teh dneh. Novim izzivom naproti naj bi se odpravil Luka Šušnjara. Nekdanji muraš s svojim statusom ni zadovoljen, delodajalci niso zadovoljni z njegovim učinkom, zato pač ni presenečenje, da je 25-letni krilni napadalec po naših informacijah z vodilnimi možmi kluba začel pogovore o sporazumni prekinitvi pogodbe, ki je veljavna do 31. decembra 2023. Menda potekajo v želeni smeri in zatorej bi bilo presenečenje, če se ne bi razpletli z dogovorom o predčasnem koncu sodelovanja. V dozdajšnjem delu prvenstva je zbral zgolj osem nastopov in se ni vpisal med strelce.

susnjara mm
Martin Metelko

Članki iz rubrike