nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
13 06.11.2022 14:16:11

Sodniki Olimpiji pogledali skozi prste?! Spet je govora o izključitvi! Posnetek razkriva marsikaj! (video)

Po tekmi so se spet pogovarjali o sodniški odločitvi.

Olimpija je v soboto dosegla novo zmago in zadržala prednost na vrhu prvenstvene lestvice. Tokrat so padli Radomljani, mož odločitve je bil znova Svit Sešlar, ki se je podpisal pod edini zadetek na tekmi. Mlinarji so si sicer s pogumno predstavo priigrali številne priložnosti, ki so ostale neizkoriščene. Kar nekaj zrelih položajev za povišanje vodstva so pred vrati Emila Velića predvsem v zaključku prvega polčasa zapravili tudi zmaji.


Strateg Radomelj Nermin Bašić je po tekmi priznal, da je Olimpija z razlogom vodilna ekipa prvenstva in da so ravno takšne zmage nujne za osvojitev državnega naslova, a je spregovoril tudi o sodniški odločitvi, ki bi lahko močno vplivala na celotno srečanje v domžalskem Športnem parku.

"Nisem še videl posnetka, sem pa po tekmi dobil informacijo, da bi morala Olimpija morda že zelo zgodaj ostati brez enega igralca," nam je po tekmi zaupal Nermin Bašić. Govora je bilo o dogodku iz desete minute. Zmaji so v tem obdobju tekme trpeli zaradi učinkovitega pritiska Radomljanov; Samsondin Ouro je z visoko žogo na nasprotnikovi polovici našel Esterja Soklerja, ta pa je z dobim sprejemom iz igre vrgel Marcela Ratnika. Branilec Olimpije se je na robu kazenskega prostora stegnil med Soklerjeve noge, napadalec je padel, a je piščalka Davida Šmajca ostala nema. Posnetek je pokazal, da posredovanje vendarle ni bilo tako čisto, če bi sodniška ekipa dosodila prekršek, bi se moral Šmajc najverjetneje odločati tudi o barvi kartona, saj je bil Ratnik zadnji branilec, ki je lahko Soklerju preprečil prosto pot do gola.

Članki iz rubrike