michelle-obama, marian-robinson Svet24.si

Umrla mama Michelle Obama

manica janezic ambrozic Lady

Manica Janežič Ambrožič več s sodelavci kot z...

janez jansa sr Necenzurirano

Janši kaže dobro: še malo, pa bo zadeva Trenta ...

anže logar, eva irgl, janez janša Reporter.si

Zdaj je znano, s čim je Logar tako razburil ...

luka sasa doncic 24 pm Ekipa24.si

Kako čas beži! Luka delil izjemen otroški ...

Teorija predlaga, da je to, kar vidimo kot bel disk na nebu, v resnici umetno ustvarjen \"projektor\" Odkrito.si

Nova teorija zarote: To ni pravo sonce! Lažejo!

sesko Ekipa24.si

Haha, kakšno darilo! Predsednica države Šešku ...

rb
rb
8 31.10.2022 08:46:05

Albert Riera po zelo pomembni zmagi nad Koprom tudi o ogromni prednosti pred Mariborom. Veste kaj ...

Luka Vovk
Španski strateg in njegovi varovanci so se veselili 12. zmage.

Nogometaši Olimpije so se proti Kopru veselili 12. zmage v dozdajšnjem delu prvenstva in imajo zdaj pred zasedbama z Bonifike in iz knežjega mesta že velikih 11 točk prednosti, pred večnimi tekmeci iz Ljudskega vrta pa že ogromnih – 19!

"Tekma je šla po načrtih, delo je opravljeno. Nove tri točke in 11 točk prednosti. V prvem delu smo nadzirali srečanje. Imeli smo nekaj problemov zaradi postavitve Koprčanov, ki jih zaradi njihove igre spoštujem, a kljub temu smo imeli veliko priložnosti, lahko bi dosegli še več golov. V drugem delu smo se več branili, ker je Koper bolj pritiskal in več tvegal. Mi tveganja tega nismo potrebovali, saj smo vodili in imeli ugoden rezultat. Zaradi tega posest žoge v nadaljevanju ni bila pomembna. Seveda si vedno želimo igrati svojo igro, a če ne gre, ne gre. Čakali smo na svoje priložnosti in želeli doseči še tretji gol, a ga nismo, zato je bil dvoboj do konca odprt. Osvojili smo ogromne tri točke, ki nam prinašajo tudi psihološko prednost za nadaljevanje," je povedal Albert Riera.

Rudi Pedro je moral zaradi poškodbe predčasno z igrišča. "Sporočili so mi, da gre po vsej verjetnosti za natrgano mišico. Ne vem, koliko časa bo odsoten. Pričakujem, da dva ali tri tedne. Upajmo, da se čim prej vrne. Je zelo pomemben igralec za našo ekipo, zna narediti razliko na zelenici," je pojasnil španski strateg.

Na vprašanje, kako se počuti ob pisanju zgodovine, saj Olimpija nikoli ni imela takšne prednosti pred Mariborom, je Albert Riera odvrnil: "Zame je pisanje zgodovine osvojitev državnega prvenstva. Razlika v točkah je nepomembna. Na koncu sezone, četudi bi imel pred Mariborom 25 točk, ne 19, kot smo zdaj, pa ne bi osvojili naslova, se tega nihče ne bi spominjal. Najvažnejše so točke, ki smo jih osvojili. Nogomet je zdaj, nogomet ni v preteklosti. Osredotočimo se na sedanjost. Zame je pomembna samo prednost 11 točk pred Koprom. Mislim, da je to naše leto, moramo ostati osredotočeni na naš cilj."

Članki iz rubrike