sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
1 11.10.2022 11:55:18

Se Olimpija po derbiju res poslavlja od Stožic?! Ta informacija pravi drugače! Tu so podrobnosti!

alesfevzer.com
Olimpija se zaenkrat ne vrača na prizorišče bolečega poraza.

Že dlje časa se v Ljubljani glasno govori o začasnem zaprtju Stožic. Travnata površina na največjem stadionu v državi ni v najboljšem stanju, redka bolezen je pustila posledice in vse je kazalo na to, da se bodo zmaji v zelo bližnji prihodnosti vrnili v Šiško. To je s svojim delegiranjem potrdila tudi NZS, ki je tekmo 15. kroga, v katerem bo Olimpija gostila Koprčane, že umestila na ŽAK.

Iz tabora Olimpije so medtem že konec prejšnjega tedna sporočili, da selitev še ni dokončna in da bodo naredili vse, kar je v njihovi moči, da tudi v prihodnjih tednih ostanejo na domači zelenici. Včeraj se je na slovenskih športnih straneh znova pojavila novica, da zeleno-beli Stožice zapuščajo takoj po sobotnem večnem derbiju, a to po naših informacijah ne drži.

Na to, da do selitve v tem tednu skoraj zagotovo ne bo prišlo, je namignilo že delegiranje MNZ Ljubljana. V prihodnjem tednu bodo namreč v okviru MNZ-ja odigrane tekme 2. kroga Pokala Pivovarna Union. Žreb je določil, da bo Olimpija gostila nogometaše Ivančne Gorice, sodeč po delegiranju MNZ-ja pa bo tekma, ki bo na sporedu prihodnjo sredo, odigrana v Stožicah.

Potrditev, da vrnitve na ŽAK, kjer je četa Alberta Riere pred dnevi utrpela najhujši poraz sezone, zaenkrat ne bo, smo danes dobili tudi iz zmajevega gnezda.

Članki iz rubrike