roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

ro
ro
0 09.10.2022 13:12:23

Težavam ni videti konca, soboški črno-beli doživeli nov udarec!

alesfevzer.com
V nedeljskem večeru bodo v Fazaneriji merili moči nogometaši Mure in Celja.

Nogometaši Mure in Celja bodo nocoj (20.15) v Fazaneriji odigrali drugo tekmo nedeljskega sporeda 12. prvenstvenega kroga, tako kot je že v navadi, pa se bodo Prekmurci znova predstavili v oslabljeni zasedbi. V kader se sicer vrača Gregor Balažic, ki mu je nastop v Domžalah prejšnji konec tedna preprečila trebušna viroza, a najbolj sveža informacija predstavlja nov šok za črno-bele. Damir Čontala namreč ne bo imel na voljo Domantasa Šimkusa, ki si je poškodoval mišico in bo menda odsoten dalj časa, Klemen Pucko, ki je moral ob Kamniški Bistrici predčasno z igrišča, pa se je soigralcem pridružil šele v drugi polovici tedna, zato je njegov nastop negotov, zanesljivo bodo manjkali Luka Bobičanec, Kobie Morris in Nikola Petković. Seveda med vratnicama tudi tokrat ne bo Matka Obradovića, po izraženi želji za prekinitev pogodbe ga do nadaljnjega ne bo med kandidati za nastop. Zanimivo bo videti, ali se bo trener Sobočanov ob odsotnosti litovskega reprezentanta spet zanašal na usluge Nika Lorbka? Ali bo priložnost morda dočakal Alen Kozar ...?

Grofi so prejšnji konec tedna ostali zvesti sebi. Uprizorili so še en preobrat, ves izkupiček so osvojili tudi po zaostanku z Radomljami. Ter že s peto zaporedno zmago, s katero so si še dodatno okrepili samozavest, na lestvici ostali na drugem mestu, vendar je prav tako res, da so imeli proti rumeno-črnim kar nekaj sreče. Podoba varovancev Romana Pilipčuka je bila vse prej kot obetavna, na to so vsekakor vplivale številne odsotnosti, po drugi strani prav tako drži, da je odlika dobre ekipe tudi, da zmaguje, ko ni na primerni ravni.
V Murski Soboti bo zasedba precej močnejša, kot je bila na zadnji preizkušnji. Res bo zaradi izključitve še drugič manjkal Grigori Morozov, ki je nadvse pomemben člen, zato pa je kazen rumenih kartonov odslužil Dušan Stojinović, po bolezni so se v kader prav tako vrnili Charles Ikwuemesi, Jon Šporn in Lovro Bizjak. Predvsem vrnitev 21-letnega Nigerijca je za grofe izjemnega pomena. Njegovo prodornost in energijo, s katero okuži tudi soigralce, bodo v Fazaneriji še kako potrebovali. To bi bil lahko eden od ključnih dejavnikov za nadgradnjo uspešnega niza ...

Članki iz rubrike