1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

rb
rb
1 03.10.2022 09:08:21

Kakšen je trenutni status Matka Obradovića v Fazaneriji? Trener je pojasnil vse!

Aleš Cipot
V Domžalah je v vratih Mure debitiral Klemen Mihelak.

Na tekmi Domžale – Mura, ki se je razpletla z izidom 2:2, sta se obe ekipi predstavili v oslabljenih zasedbah. Poleg kaznovanega Janeza Piška Simon Rožman ni imel na voljo poškodovanih Zenija Husmanija, Slobodana Vuka in Tilna Klemančiča, prav tako po udarcu v gleženj na preizkušnji mlade reprezentance ni bil nared Nick Perc, a bo v sredo lahko pomagal mladinski ekipi v povratnem dvoboju lige prvakov za mlade proti Young Boysu; Švicarji so na svojem igrišču slavili s 3:0.
Pri Prekmurcih je bilo jasno, da bodo pogrešali Kobieja Morrisa in Nikolo Petkovića, ki okrevata po operativnem posegu, v končnici zadnjega treninga je Luka Bobičanec začutil bolečino v stegenski mišici, naposled so črno-beli ostali še brez Gregorja Balažica; zdelala trebušna viroza, v osrčju obrambe ga je zamenjal debitant Leard Sadriu.
V skladu z napovedmi je ognjeni krst v črno-belem proti svojemu (nekdanjemu) klubu dočakal Klemen Mihelak, Matka Obradovića, ki želi prekiniti pogodbo, ni bilo v kadru. Pogajanja so menda na mrtvi točki, medtem izkušeni čuvaj mreže trenira z ekipo, ampak ... "V tem trenutku je Klemen Mihelak naš prvi vratar, Vid Šumenjak drugi, Matko Obradović pa mora najprej z vodstvom kluba rešiti svoj status," je po dvoboju v Domžalah povedal Damir Čontala, ki med kandidate za nastop ni uvrstil Nika Lorbka, čeprav ni kaznovan ali poškodovan. "To je bila moja odločitev," je pristavil trener Mure.

Članki iz rubrike