900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

rb
rb
12 27.09.2022 09:41:16

Novo v 'primeru Matko Obradović' in namigovanja o 60 tisoč evrih

alesfevzer.com
Vse kaže, da poti nazaj ni več.

Mura je gotovo zelo lep primer, kako težko je živeti z uspehom. In še težje po njem, v obdobju po sijajnih dosežkih ter po tem, ko je ekipa dosegla zelo visoko raven – morda celo najvišjo. Plafon! Črno-beli iz dneva v dan spoznavajo, kako zahtevno je po ekstazah ohranjati želeno stopnjo oziroma ponavljati odmevne rezultate. Če vmes zmanjka prepotrebna avtoriteta – tudi za ustrezno razdelitev vlog –, je vse skupaj še toliko težje.

Vse to je privedlo do tega, da Sobočani v sezono niso vstopili po želenem scenariju, čeprav ... "Vedeli smo, da bo težko, da bomo trpeli in da se bo tudi padcem nemogoče izogniti. Krivulja se ne more nenehno strmo vzpenjati," poudarja športni direktor Denis Rajbar. Navijačev to v največji meri ne pomirja, bremenu velikih pričakovanj se je nemogoče izogniti in nadvse pomembno bo, kako se bo v prihodnje odzivalo vodstvo kluba, kakšne odločitve bo sprejemalo ...
Medtem so se Damir Čontala in njegovi varovanci po prostem koncu tedna vrnili v ritem treningov, najodmevnejša pa je kakopak informacija, da se je ekipi znova pridružil Matko Obradović, ki je po porazu z Olimpijo izrazil željo po prekinitvi pogodbe. Ker je bil v preteklih dneh odsoten zaradi bolezni, dovolj konkretnih pogovorov o načinu morebitne 'ločitve' bojda ni bilo. Kaj natančno je privedlo do nastalega položaja, še vedno ostaja zavito v tančico skrivnosti, toda bržčas se je nabralo vsega po malem, in ker je duh pobegnil iz steklenice, se vse bolj zdi, da poti nazaj ni več. Da je torej že branil zadnjo tekmo v dresu Mure, vendar ob tem nikakor ne gre zanemariti spoznanja, da ima izkušen čuvaj mreže pogodbo sklenjeno vse do 31. decembra 2025. Če bosta Obradović in Mura želela nadaljevati vsak po svoji poti, brez kompromisov ne bo šlo.
V teh dneh je bilo v nekaterih medijih zaslediti, da bi se utegnil v naslednjem prestopnem roku preseliti v Domžale, toda sinoči nam je prišlo na uho, da naj bi se zganili tudi v knežjem mestu. Javna skrivnost je, da so ga želeli Celjani v svoje vrste privabiti že poleti, zdaj pa so očitno začutili novo priložnost. Nekateri viri hkrati zagotavljajo, da grofi menda ne nameravajo čakati na razplet pogovorov v Fazaneriji, temveč naj bi bili Muri pripravljeni odšteti 60 tisoč evrov odškodnine ...

V čevlje Matka Obradovića bo stopil obetavni Klemen Mihelak, ki bo v črno-beli opravi debitiral proti svojemu klubu. Dvajsetletni vratar je namreč otrok Domžal, muraše pa v soboto popoldne čaka gostovanje ob Kamniški Bistrici. To bo šele četrti nastop 189 centimetrov visokega mladeniča na prvoligaškem prizorišču in razumljivo je, da bo vanj uprtih ogromno oči; čaka ga zelo zahtevna naloga.

Članki iz rubrike