benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
14 29.08.2022 10:15:33

Uh, kakšno sporočilo! Vidmar po predčasnem slovesu z besedami, ki osupnejo: Iz Olimpije odhajam ...

Domen Jančič
Od Olimpije se je poslovil ljubljenec navijačev ljubljanskega prvoligaša.

Prejšnji teden je med navijači Olimpije močno odmevala novica, da se poslavlja veliki ljubljenec Green Dragonsov Nejc Vidmar. Čeprav je imel pogodbo še za letošnjo sezono, se je z vodstvom kluba dogovoril za sporazumno prekinitev in tako postal prost igralec.

Na družabnih omrežjih so se od ljubljanskega čuvaja mreže poslovili že številni navijači, ganljive besede mu je namenila celo navijaška skupina Green Dragons, odzval pa se je tudi sam. Po dolgih letih v zelenem dresu je slovo vsekakor vse prej kot prijetno, Vidmar pa ni pozabil na vse, ki so mu v tem času stali ob strani.

"Noro! Kakšni spomini. Iz Olimpije odhajam predvsem srečen, ker sem pripomogel k prebuditvi sicer zahtevne Ljubljanske publike. Vožnja na tistem električnem URBANU iz stožic na kongresni trg tistega čarobnega 21.5.2016 in gol v sodnikovem podaljšku teden pred tem v deževnem Velenju bosta za vedno ostala v mojem spominu. Vsaka trofeja bo imela v mojem srcu posebno mesto. Bolj kot trofeje pa me osrečuje to, da sem skupaj s soigralci poskrbel za veliko veselja med pravimi navijači v vseh teh letih.
Bilo je tudi kar nekaj razočaranj ampak v športu je pač tako. Vedno sem s ponosom oblekel ta sveti dres. Čisto vsako tekmo sem čutil tiste “metuljčke” v trebuhu predno sem zakorakal na stadion. Bile se super tekme, bile so slabe tekme ampak čisto vsakič ko sem stopil na teren v majici OLIMPIJE sem čutil posebno odgovornost do mesta, navijačev, družine, prijateljev. Z vsakim od vas sem rad poklepetal v mestu ko ste me ustavili, pa čeprav velikokrat ni bilo enostavno in bi se najraje skril nekam globoko pod zemljo!
Vsakemu od vas bi se rad zahvalil za vso podporo v teh dobrih 6. letih. Posebej pa se moram zahvaliti osebi, ki je poskrbela zato, da sem sploh zaigral v tem dresu.
Hvala gospod Milan Mandarić, da ste mi dovolili uresničiti svoje sanje.
Hvala Green Dragons za podporo, predvsem takrat ko ni šlo!" je med drugim zapisal Vidmar.

Njegov celoten zapis si lahko preberete spodaj oziroma na TEJ POVEZAVI.

Značke: olimpija, vidmar

Članki iz rubrike