901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 08.08.2022 07:58:10

Zeleno-beli so si privoščili vijoličaste! Zmaga nad zadnjeuvrščenimi v ligi – nič posebnega! Prvenstvo se osvaja na malih tekmah, torej vse po …

Grega Wernig
V Ljubljani so si po zmagi v Ljudskem vrtu dali duška.

Po sinočnji rutinski zmagi Olimpije v Mariboru z 2:0 so si privrženci zmajev dali duška na družabnih omrežjih, forumih in ostalih komunikacijskih kanalih. Zbadljivih komentarjev na račun Štajercev ni manjkalo.

“Iščemo, iščemo … Na Pohorju sredi poletja hudo mrzlo, kar-9!” so na svojem facebook profilu zapisali Olimpija supporters – navijači Olimpije. “Prvenstvo se osvaja na malih tekmah … Tako da vse po planu,” je komentiral eden izmed njih. Tudi razni forumi so bili sinoči polni zeleno-belih po srcu. “Gledam 2. SNL, kateri so potencialni nasprotniki Maribora v kvalifikacijah za 1. ligo,” pravi komentar z največ všečki na MMC-ju. “Premagati zadnjeuvrščeno ekipo v ligi ni ravno nekaj … Ampak ajde, naj bo,” je dodal drugi.

No, Ljubljančani so se znali pošaliti tudi na svoj račun. “Štiri tekme, štiri zmage, brez prejetega gola. Morda je že čas, da se vrne Skender,” je eden od ciničnih zapisov, najde pa se tudi poziv navijaški skupini Green Dragons, ki je trenerju Olimpije Albertu Rieri na njegovi predstavitveni novinarski konferenci dala vedeti, da v Ljubljani ni dobrodošel: “GD-ji, čas je za opravičilo Rieri.”

Značke: olimpija, navijači

Članki iz rubrike