oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

20141567q8FE155D824D9BD964C73F7701585480B_1200 Svet24.si

Gorsko kolesarstvo v Mariboru: holivudarji se ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okrevanje v ‘raju’

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 02.08.2022 18:49:54

In še en odhod iz Maribora! Kot kaže, ni dovolj dober za vijoličasti tabor! Ampak ... Spet v Domžale! Ali so postale mariborska filiala? Ne verjamemo ...

Grega Wernig
Potem ko je Andraž Žinič pred dnevi iz Domžal prestopil k Mariboru, so rumeni nastalo vrzel na desni strani obrambe zakrpali z Mirkom Mutavčićem. Kot so sporočili iz domžalskega kluba, je 21-letnik podpisal dvoletno pogodbo.

"V novo okolje prihajam zelo motiviran. Prve treninge sem z ekipo že opravil, spoznal soigralce, strokovni štab. Veliko jih poznam že od prej tudi iz mlajših reprezentanc. Z glavnim trenerjem sva že sodelovala v Mariboru. Simon mi je namreč ponudil priložnost za igranje v članskem moštvu, debitantske nastope, ki mi bodo za vedno ostali v spominu," je povedal Mutavčić in dodal, da bo treba najprej popraviti vtis s prvih tekem. "Zmoremo več in prepričan sem, da bo pogled na lestvico kmalu bistveno lepši," je dodal.

Mutavčić je prve nogometne korake naredil v mlajših selekcijah Gorice. Pri 15 letih se je preselil v Maribor, kjer je po nastopanju za kadete in mladince prvoligaški debi dočakal v lanski sezoni. Na Štajerskem je nastopil na 16 tekmah prve lige, en dvoboj je odigral tudi v kvalifikacijah za konferenčno ligo. V preteklosti je nekdanji mladi slovenski reprezentant kot posojeni nogometaš branil tudi barve Primorja.

"Obrambne položaje želimo imeti ustrezno pokrite, zato smo po prestopu Žiniča v Maribor nemudoma ukrepali. Mitji Ileniču bo v prihodnje konkuriral Mutavčić, mladi nogometaš, ki k nam prihaja ravno iz Maribora. Za sabo ima v celoti opravljene poletne priprave, okolje dobro pozna, moram pa povedati, da prestopa nista povezana, smo pa z Mariborom še enkrat več odlično sodelovali," je povedal športni direktor Domžal Senijad Ibričić.

Članki iz rubrike