902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Ozadje Andrejeve ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
9 21.07.2022 10:46:36

Mandarić znova za krmilom Olimpije?! Vodstvu kluba je poslal jasno sporočilo! Če bodo odstopili ...

alesfevzer.com
Hrvaški poslovnež se je oglasil takoj po incidentu z navijači.

Turbulentnim poletnim tednom v zmajevem gnezdu ni videti konca. Ko je že kazalo, da so se stvari pri Olimpiji (vsaj navzven) nekoliko umirile, se je zgodil luksemburški logistični fiasko, zaradi katerega so se zeleno-beli znova znašli v središču pozornosti. Znova iz napačnih razlogov.

Kljub presenetljivi zmagi na uvodnem derbiju domačega prvenstva je bilo jasno, da bo podaljšana evropska avantura imela svoje posledice. Te so prišle v obliki novih kadrovskih sprememb, vodilni možje ljubljanskega kluba vztrajno poudarjajo, da ne nameravajo dvigniti rok nad projektom v prestolnici. To je v intervjuju za Delo znova potrdil tudi prvi operativec kluba Igor Barišić, je pa hkrati priznal, da so do njega že prišle ponudbe o prevzemu Olimpije.



"Lepo vas prosim, najprej bi zapravili sedem milijonov evrov, rešili klub pred mrkom, zdaj pa naj bi šli? Res je, da obstajajo tudi meje. Takoj po incidentu z navijači mi je reški poslovnež Željko Mandarić sporočil, da bi takoj vzel klub, če bomo odstopili. Do tega, za koliko denarja bi ga prevzel, seveda nismo prišli. Olimpija ni naprodaj, saj smo prišli v Ljubljano z razlogom," je povedal Barišić. Navijači medtem o dobronamernosti omenjenega razloga še vedno močno dvomijo, a direktor kluba ostaja prepričan, da je tudi najostrejše kritike možno prepričati z dobrimi rezultati.

Spomnimo; hrvaški poslovnež Željko Mandarić se je nekdanjemu predsedniku (in daljnemu sorodniku) Milanu Mandariću kot poslovni partner pridružil v začetku lanskega leta, nato pa je bil ob primopredaji izplačan kot eden največjih upnikov.

Članki iz rubrike