pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

STA
STA
0 02.07.2022 14:13:38

Celje se je okrepilo z Nigerijcem iz Krškega - gre za nadarjenega napadalca!

Aleš Cipot
Celjski prvoligaš je pričakovano potrdil prihod novega novega napadalca. To je Charles Chukwubuikem Ikwuemesi, ki je z grofi podpisal pogodbo do 30. junija 2025, so sporočili iz kluba.

Kar 195 centimetrov visoki napadalec, ki bo 5. avgusta praznoval 21. rojstni dan, se je po januarskem prihodu v Slovenijo dobro znašel v Krškem. Na enajstih obračunih je za 14. ekipo 2. slovenske lige dosegel štiri zadetke in bil s tem najboljši strelec ekipe iz Posavja v lanski sezoni, so pojasnili pri Celju. Prvi del sezone 2021/22 je Ikwuemesi preživel v Avstriji, kjer je za Vorwärts Steyr v avstrijski drugi ligi na osmih tekmah prispeval en zadetek in eno asistenco, spomnimo pa, da je bil pred odhodom v knežje mesto najprej na preizkušnji v Kopru in se s tamkajšnjimi vodilnimi možmi tako rekoč že dogovoril o vseh podrobnostih sodelovanja.

Bolj ali manj pa je jasno, da v Celje ne bo pred tedni tako opevanega prestopa Ognjena Mudrinskega. Zastopniki najboljšega strelca in igralca prejšnje sezone v Prvi ligi Telemach so Celjane obtožili, da so želeli izvesti plačila preko tujih držav, v klubu pa očitke zavračajo in neetične predloge pripisujejo taboru Mudrinskega.

Značke: nogomet, dp, prestop

Članki iz rubrike