petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
1 21.06.2022 15:35:03

Kaaaj?! Na objavljenem spisku Olimpije nepričakovano ime! Poglejte, kdo se bo pridružil pripravam!

alesfevzer.com
Predčasne prekinitve sodelovanja očitno ne bo.

Nogometaši Olimpije po dveh prijateljskih tekmah svoj pripravljalni tabor selijo na Gorenjsko. Do konca junija bo baza zmajev na Bledu, poleg treningov jih pred uvodnim krogom kvalifikacij za konferenčno ligo čakajo še tri prijateljska srečanja, ki jih bodo odigrali v Športnem centru Kranj.

Zeleno-beli so včeraj dobili tudi nasprotnika v prvem krogu domačega prvenstva, žreb je določil, da bodo Stožice gostile derbi z Muro, ki bo zaradi kazni NZS odigran pred praznimi tribunami.


Pred Robertom Prosinečkim in njegovimi varovanci je tako ključno obdobje priprav, iz ljubljanskega kluba so danes poslali tudi seznam nogometašev, ki so odpotovali na priprave. Na seznamu je 23 nogometašev, soigralcem se je po reprezentančni akciji znova pridružil tudi kapetan Timi Max Elšnik, hkrati pa se je na seznamu znašlo nepričakovano ime.

Na Bled je odpotoval tudi vratar Ivan Banić, ki naj bi bil pri Olimpiji že odpisan. Hrvaški čuvaj mreže je z zadnjo veliko napako, ki si jo je privoščil prav na tekmi z Muro, izgubil še kanček zaupanja, ki mu ga je ponujalo vodstvo kluba. Na zadnji tekmi prejšnje sezone je zaradi tega med vratnici stopil Matevž Vidovšek, konkurenco na tem položaju je dodatno zaostril Denis Pintol. Po naših informacijah dodatne vratarske okrepitve niso prioriteta, mesto prvega vratarja naj bi prevzel Vidovšek.

Banića na prvih prijateljskih tekmah ni bilo v kadru, a predčasne prekinitve sodelovanja očitno zaenkrat še ne bo, saj se je 27-letni Hrvat spet pridružil ekipi. Kot so še sporočili iz kluba, sta Antonio Delamea Mlinar in Matic Fink "zaradi reševanja klubskega statusa" ostala v Ljubljani.

Članki iz rubrike