Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 19.05.2022 11:13:54

Šulerjevo razkritje razburkalo Slovenijo: Vem, da je Olimpija poskušala priti do Mudrinskega ...

ALESFEVZER.COM
Veliko razkritje.

Olimpija naj bi si v svojih vrstah želela najboljšega strelca slovenske prve lige in najboljšega nogometaša Maribora v tej sezoni Ognjena Mudrinskega. To je v pogovoru za kolege iz tiskane izdaje Ekipe SN potrdil tudi športni direktor Maribora Marko Šuler. 

"Govoril sem z igralcem in zagotovil mi je, da o tem ne razmišlja. Niti po naključju! Z glavo je tukaj, ve, kaj želi. Pogovarjamo se z njim, stvari so mu jasne. Zatrdil je, da stvari, ki se pišejo, ne držijo. In priznal, da so pri Olimpiji poskušali, vendar niso govorili z njim, temveč da so poskušali prek posrednikov. Pravi, da ni nikakršnih možnosti, da bi odšel v Ljubljano," je kolegom iz tiskane izdaje Ekipe SN zaupal Marko Šuler, ki se je torej na temo morebitnega prestopa v Olimpijo pogovarjal z Mudrinskim.

"Govorice sem slišal že prej, zato sem se z Ognjenom tudi pogovoril. Govori se marsikaj. Kot recimo to, da sem jaz sedel na sestanku z Nerminom Bašićem, da je on že mariborski trener. Pa da Karanović ni več trener Maribora. In tako naprej. Vse kaže, da želi nekdo vnašati nemir v slačilnico, v klub, ki je malce premočan in ki je doživel preveč stvari, da bi ga takšne vrgle iz tira. Na to se ne oziram niti ne berem teh stvari. Predvsem ne takšnih zelo nepreverjenih stvari, ki nimajo nikakršne podlage. Vem tudi, od kod te informacije prihajajo, to so smešni viri," je nekdanji dolgoletni slovenski reprezentant še drugič v dveh dneh zanikal pisanje slovenskih medijev.

Potem ko je najprej demantiral Nogomanio, ki je poročala, da naj bi se Šuler sestal z Nerminom Bašićem, je zdaj podobno storil tudi z Delom, ki je poročalo, da je Mudrinski že dogovorjen z Ljubljančani. "Verjamem Ognjenu. Imava korekten odnos. Dobro ve, kaj smo storili zanj. In ve, kaj želimo storiti zanj. Je popolnoma osredotočen na svoje delo pri Mariboru. Rekel mi je, da niti malo ni neumen, da bi padal na takšne stvari. In jaz mu verjamem," je še zagotovil snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo.

Članki iz rubrike