gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 17.05.2022 13:04:28

Odzvala se je Olimpija: Da Mudrinski prihaja k nam? Resnica je, da ...

Grega Wernig
V zmajevem gnezdu so se odzvali na govorice o prihodu Ognjena Mudrinskega v vrste Olimpije.

Nogometno Slovenijo je zatresla govorica, da bo Ognjen Mudrinski po koncu sezone zapustil Maribor in se preselil v vrste največjega tekmeca vijoličastih, Olimpijo. 

Zdaj so se na govorico odzvali tudi v Ljubljani in zanikali kakršenkoli stik z mariborskim napadalcem. Na spletni strani kluba so objavili uradni odziv, ki ga objavljamo v celoti in brez kakršnihkoli popravkov: 

"Ni v naši navadi, da bi komentirali vsako govorico, ki se pojavi v javnosti. Če bi, bi lahko počeli le to … Toda včasih pride trenutek, ko se je vendarle treba odzvati. Danes se je v slovenski nogometni javnosti pojavila informacija, da v Ljubljano prihaja Ognjen Mudrinski. Prav tako je bilo zapisano, da je omenjeni nogometaš že opravil pogovore s športnim direktorjem Olimpije Mladenom Rudonjo in uskladil denarne podrobnosti prestopa. Slednje ne drži. Še več, športni direktor Olimpije Mladen Rudonja se dejansko nikdar ni pogovarjal z Ognjenom Mudrinskim.

Da v našem klubu že pogledujemo v naslednjo sezono, je na tiskovni konferenci po tekmi z Muro priznal tudi glavni trener članskega moštva Robert Prosinečki. A ko bo napočil pravi trenutek za razkrivanje kadrovskih sprememb v Olimpiji, bodo navijači to izvedeli tam, kjer so informacije glede dogajanja med zmaji najbolj kredibilne. Na naši uradni spletni strani."

Članki iz rubrike