902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

rb
rb
0 25.03.2022 10:20:05

Zdaj je jasno, kako DOLGO bo ODSOTEN Maks Barišić: Nočem 'ubijati' samega sebe

alesfevzer.com
Najboljši strelec prvoligaške druščine čaka na operacijo.

Na Bonifiki so predvidevali, da bodo tudi v reprezentančnem premoru ostali v ritmu tekem. Dogovorili so se za prijateljsko preizkušnjo z Udinesejem v Vidmu, ki bi morala biti danes, toda Koprčani so sporočili, da dvoboja z italijanskim prvoligašem ne bo.
Zoran Zeljković je tako ostal brez priložnosti, da bi morda preizkusil kakšno novo taktično različico, s katero bi v prihajajočem obdobju morda lahko presenetil tekmece. Kanarčke v kratkem času čakajo veliki izzivi – v prvenstvu se borijo za naslov prvaka, vse bližje (21. aprila) pa je tudi polfinalni obračun pokalnega tekmovanja proti Celju. Kot je znano, bodo cilje poskušali uresničevati brez najboljšega strelca. Za Maksa Barišića se je sezona že končala, zadnje napovedi pa so še precej bolj črnoglede. "Po dodatnih pregledih zdravniki menijo, da je najverjetneje strgana tudi križna vez. Sicer bom opravil še artroskopijo, a bržčas bo takšne napovedi potrdila," je razkril veliki osmoljenec.


Četudi se ne bi uresničil najhujši scenarij, se operaciji ne bi mogel izogniti. "Stranska vez je tako grdo strgana, da je to edini način, kako to popraviti. Kirurški poseg bom najbrž prestal čez približno teden dni. Medtem v klubu vsak dan obiskujem terapije, da bi se znebil hematoma," je povedal Maks Barišić.
Ko je upal, da bo na prisilnem počitku dva, največ tri mesece, je poudaril, da se je s tem sprijaznil, po najbolj svežih napovedih pa je jasno, da bo zahtevna rehabilitacija trajala več kot pol leta. Prisiljen se je torej spopasti z novim hudim udarcem. "Sprijaznil sem se tudi s tem. Kaj pa naj? Zelo dobro se zavedam, da je med tremi in sedmimi meseci velika razlika, ampak to pač moram sprejeti. Spremeniti ne morem ničesar. Če bi razmišljal drugače, bi le 'ubijal' samega sebe. Tega nočem. Osredotočen moram biti na to, da bom vso energijo, ki jo premorem, usmeril v rehabilitacijo. V to, da bi čim prej spet lahko zaigral."

Članki iz rubrike