evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
3 07.03.2022 10:43:32

UAU, kakšna poteza OLIMPIJE! Topi se srce, ne boste verjeli, koga so povabili na tekmo v STOŽICAH! (foto)

Domen Jančič
Olimpija je na tekmo proti Aluminiju povabila posebne goste.

Nedeljska tekma med Olimpijo in Aluminijem, ki so jo zmaji po odlični predstavi dobili kar s 6:0, je imela tudi močno dobrodelno noto. Pred obračunom je Olimpija v sodelovanju z navijaško skupino Green Dragons zbirala izdelke pomoči za begunce iz Ukrajine, hkrati bili na stadionu v Stožicah prav posebni gostje.


Na obračun 25. kroga Prve lige Telemach je Olimpija povabila tudi mlade ukrajinske nogometaše, ki jih je vojna vihra v njihovi rodni domovini pripeljala vse do Slovenije. Začasni dom so našli v Logatcu, v nedeljo pa so jim težke dni poskušali vsaj malce polepšati tudi v ljubljanskem klubu.

"Na tekmi smo na VIP-tribuni gostili 38 nogometašev iz Lviva, ki so se z iskrico v očeh in vidnim zadovoljstvom odzvali našemu vabilu. Odstopili smo jim tri lože na VIP-tribuni, kjer smo zanje pripravili tudi prav posebno pogostitev. Fantje, za katere v Sloveniji kot njihov vodja in tudi trener skrbi nekdanji nogometaš Vladislav Lungu iz Moldavije, so uživali in bili vidno veseli, ker so lahko vsaj za trenutek pozabili na nočno moro, v kateri so se znašli. Po tekmi so jim nekaj svojega časa namenili tudi naši nogometaši in se fotografirali s tokratnimi prav posebnimi gosti Olimpije," so med drugim sporočili iz Olimpije.

Članki iz rubrike