sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
4 04.03.2022 20:59:03

IZJEMNO! Olimpija se je odločila, da bo POMAGALA UKRAJINCEM! Poglejte to FANTASTIČNO GESTO ...

alesfevzer.com
Bravo za Olimpijo.

Nogometaše Olimpije v nedeljo čaka domač obračun z Aluminijem, pri zeleno-belih pa so se odločili za izjemno potezo. V luči grozot, ki se trenutno dogajajo v Ukrajini, so se Ljubljančani odločili, da pomagajo Ukrajincem po svojih najboljših močeh. 

Kot so zmaji sporočili na klubski spletni strani, so v sodelovanju z Green Dragonsi pripravili prav posebno akcijo. Sporočilo Olimpije objavljamo v celoti, brez kakršnih koli posegov. 

"ZMAJI, STOPIMO SKUPAJ. IN POMAGAJMO!

V nogometu so in dobri in slabi dnevi. In dobre in slabe tekme. In zmage in porazi. Toda na koncu dneva je najpomembneje… Kdo stoji za tabo.

Tudi v življenju so in dobri in slabi dnevi. Včasih pridejo tudi zelo slabi dnevi. Dnevi, ko nogomet ni več kaj prida pomemben. Tedaj je še toliko pomembneje, kdo stoji za tabo.

V sodelovanju z navijaško skupino Green Dragons smo se v luči vojne vihre, ki je zajela naš konec sveta, odločili za prav posebno akcijo. Akcijo pomoči. Ker… Ker res ni pomembno, kdo stoji pred tabo. Štejejo le tisti, ki so za tabo. In če smo dovolj močni…

Olimpija se bo v nedeljo ob 20.15 v Stožicah pomerila z Aluminijem. Ob tem bomo na vseh vhodih na stadion (tudi na vhodu na tribuno, na kateri domujejo Green Dragonsi!) zbirali nujne potrebščine in za begunce iz Ukrajine in za vse tiste, ki so še vedno ujeti v krempljih čisto prave norije. Za vse tiste, ki se jim je čez noč življenje postavilo na glavo…

Zbirali bomo higienske pripomočke (zobne ščetke, zobne paste, gele za tuširanje, šampone za lase…), komplete prve pomoči, material za prvo pomoč in tudi hrano, zapakirano v originalno embalažo (najbolje z daljšim rokom uporabe).

Kdorkoli bo pred tekmo z Aluminijem prispeval karkoli od zgoraj naštetega, mu bomo omogočili prost vstop na stadion. Kot znak zahvale, kot znak dejstva, da so trenutki, ko je resnično treba stopiti skupaj in pomagati vsem tistim, za katere so rezultati nogometnih tekem ta hip najmanj pomembni.

Kdor je že kupil vstopnico za nedeljsko tekmo, brez skrbi. Tudi to bomo znali ceniti. Ves zaslužek od prodaje vstopnic za nedeljsko tekmo bomo podarili v dobrodelne namene! Tudi nakup vstopnice je torej poteza pomoči…

Stopimo skupaj! Pomagajmo! Vsi v Stožice!

Vsi z izdelkom pomoči v rokah."

Vsekakor gesta, vredna vseh pohval. 

Članki iz rubrike