marjan šarec Svet24.si

Marjan Šarec: "Ko sem na gledal eno od soočenj, ...

manica janezic ambrozic Lady

Manica Janežič Ambrožič več s sodelavci kot z...

janez jansa sr Necenzurirano

Janši kaže dobro: še malo, pa bo zadeva Trenta ...

asta vrecko tvs Reporter.si

Asta Vrečko modruje, da jim je uspelo z RTV ...

luka sasa doncic 24 pm Ekipa24.si

Kako čas beži! Luka delil izjemen otroški ...

Teorija predlaga, da je to, kar vidimo kot bel disk na nebu, v resnici umetno ustvarjen \"projektor\" Odkrito.si

Nova teorija zarote: To ni pravo sonce! Lažejo!

doncic 24 pm Ekipa24.si

Za pojest! Ta fotografija Gabriele očarala svet! ...

ba
ba
0 20.02.2022 12:14:58

Kakšna je postava OLIMPIJE v Sežani? Kje je KAPETAN? Dino Skender (znova) PRESENETIL, v eno spremembo je bil prisiljen

alesfevzer.com
Obračun Tabora in Olimpije v Sežani.

Nogometaši Tabora in Olimpije bodo v Sežani odigrali prvo od dveh tekem nedeljskega urnika 22. prvenstvenega kroga. Potem ko je Dino Skender na četrtkovem gostovanju ob Kamniški Bistrici 'premešal karte', se marsikdo sprašuje, kako se je hrvaški strokovnjak odzval na Krasu. Brez sprememb znova ni šlo, v eno je bil tudi prisiljen, marsikdo bo gotovo presenečen.

Zaradi bolezni je doma ostal obetavni branilec Marcel Ratnik, v njegovi odsotnosti branilski kvartet pred Ivanom Banićem sestavljajo Eric Boakye, Damian van Bruggen, Đorđe Crnomarković in Michael Pavlović.

Tako kot je že v navadi, je en položaj zadnjega vezista zasedel Marin Pilj, tokrat je ob njem Nik Kapun. Vlogo napadalnega vezista je trener Olimpije namenil Svitu Sešlarju, kar je pomenilo selitev Mustafe Nukića, ki je na dozdajšnjih preizkušnjah igral s kapetanskim trakom na roki, na klop, na desni strani napada je Aljoša Marko, na levi Almedin Ziljkić, najbližje domačim vratom pa Ivan Prtajin.

Mustafa Nukić, mož odločitve na nedavnem večnem derbiju z Mariborom, je tokrat na klopi, kjer so tudi Matevž Vidovšek, Antonio Delamea Mlinar, Marijan Čabraja, rojstnodnevni slavljenec Aljaž Krefl, Robert Mudražija, Aldair, Mario Kvesić in Nik Prelec.

Na drugi strani se je domači trener Dušan Kosić odločil za postavo Koprivec, Salkič, Briški, Nemanič, Koderman, Grobry, Kryeziu, Ovsenek, Bongongui, Monjac, Stančič.

Članki iz rubrike