sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

ro
ro
0 09.02.2022 10:49:06

Muraši na obisku pri JUVENTUSU in ATALANTI! Tam je bil tudi športni direktor ...

Črno-beli so se mudili pri zahodnih sosedih.

Delegacija soboškega prvoligaša na čelu s športnim direktorjem Denisom Rajbarjem se je v preteklih dneh mudila v Italiji, obiskala je Torino in Bergamo. Juventus in Atalanto! A namen ni bil iskanje morebitnih okrepitev, ampak sta Prekmurce tokrat zanimali predvsem igralni površini na obeh stadionih. Takšna bo namreč v prihodnje tudi v Fazaneriji …

Kot smo že poročali, se bo zamenjava dotrajane zelenice zgodila po koncu sezone, prav tako smo že omenjali, da nova postavljena po vzoru tiste, kot jo imata ugledna člana serie A. In iskanje koristnih informacij v zvezi s tem je bil namen odhoda k zahodnim sosedom. Predstavniki stare dame in bergamascov so jim razkazali stadiona, vadbena centra in ostale pripadajoče objekte.

»Vse smo se dogovorili, v začetku prihodnjega meseca bomo dorekli še zadnje malenkosti. Maja se bodo začela gradbena dela in postavitev nove travnate ruše v Fazaneriji. Mura bo imela v prihodnji sezoni enako igralno površino kot Juventus in Atalanta, kar pomeni, da bomo tudi na tem področju stopili korak višje. Poleg tega bo zelenica ogrevana, kar bo omogočalo še boljše pogoje. Hkrati ne pozabimo, da se bo za štirinajst metrov premaknila proti glavni tribuni, kar bo ustvarilo še boljše vzdušje, saj bodo gledalci bližje igrišču,« pravi športni direktor Denis Rajbar.

mura italija
NŠ Mura

Članki iz rubrike