sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
4 04.02.2022 10:00:48

Olimpija udarila z VSEMI TOPOVI in obračunala s SOVRAŽNIKI: Bili smo priča sramotnim in nizkotnim ...

Olimpija je poplačala vse zaostale obveznost in dolgove, kar pomeni, da bodo zimske okrepitve še pravočasno registrirane.

Začetek spomladanskega dela sezone Prve lige Telemach je pred vrati, v zadnjih dneh pa se je precej pisalo in govorilo o Olimpiji. Slednja se je v zimskem prestopnem roku okrepila z novimi močmi, sledil pa je šok, saj jih Ljubljančani zaradi dolgov iz preteklosti niso mogli registrirati.

To razkritje je močno odmevalo v slovenski nogometni in športni javnosti, iz kluba pa so se odzvali, da bodo zadevo še pravočasno rešili. Novo vodstvo, ki je z dokončnim prevzemom kluba iz rok Milana Mandarića končno zadihalo s polnimi pljuči, je rešilo tudi to prepreko, pred nekaj trenutki je Olimpija sporočila, da so poravnane vse obveznosti in dolgovi.



"Dali smo obljubo, ki smo jo izpolnili. Olimpija je plačala vse, kar je morala plačati. Vse, kar je bilo razlog za prepoved registracije novih nogometašev. To smo obljubili in to smo uresničili. Ob tem želimo vnovič na glas poudariti: v Ljubljano smo prišli z resnimi nameni in iskrenimi cilji. Naša vizija je jasna. Želimo biti uspešni," so uvodoma zapisal na spletni strani in nadaljevali v precej bolj ostrem tonu: "Več kot očitno pa je, da je naš prihod nekatere, ki so se v preteklosti smukali okrog kluba, zelo zmotil. Celo do te mere, da smo bili v zadnjih tednih in mesecih priča podlim, nizkotnim in predvsem sramotnim poskusom zavajanja, laganja, prikrivanja in nagajanja. Vse v želji, da bi prevzem kluba padel v vodo.
Kristalno jasno je, da se prevzem Olimpije ni brez razloga vlekel tako dolgo, kot se je. V prvi vrsti predolgo. Za to so krivi predvsem določenimi posamezniki, ki jih za zdaj še ne želimo javno imenovati. A njihovi grehi so očitni. Klub bo reagiral in ukrepal temu primerno. Naša dolžnost je, da zaščitimo Olimpijo. Poskrbeti moramo, da ljudje, ki želijo Olimpiji zaradi lastnih interesov škodovati in pri tem ne izbirajo sredstev ter so hkrati pripravljeni prestopiti črko zakona, nikdar več ne bodo prišli blizu temu klubu.
V ponedeljek, 31. januarja, je bil Adam Delius v popoldanskih urah naposled registriran kot novi predsednik Olimpije. In končno je lahko ukrepal. Še pravočasno. Že v sredo je bilo na klubskem računu več kot dovolj denarja za poplačilo vseh v preteklosti nastalih obveznosti, zaradi katerih klub ni mogel registrirati novih nogometašev. Skoraj neumen poskus napada na zmaje je klavrno propadel. Ljudje, ki so mislili, da so inteligentni, so ugotovili, kakšne so njihove resnične meje."

Značke: olimpija, prva-liga

Članki iz rubrike