1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

rb
rb
31 18.01.2022 10:06:14

Marko Šuler RAZKRIL resnico o ĐORĐU IVANOVIĆU! In o ROBERTU VOLODERJU ...

Grega Wernig
Mariborčani bodo vendarle dobili zvenečo okrepitev.

Bo prišel ali vendarle ne bo? To je zelo pogosto vprašanje, ki si ga mnogi privrženci Maribora zastavljajo v povezavi z Đorđem Ivanovićem. V preteklih dneh smo na straneh našega časopisa na podlagi informacij iz zanesljivih virov napovedovali njegov prihod v Ljudski vrt. Pravzaprav nismo pustili niti kančka dvoma, da se bo to zgodilo, in glede na to, da vijoličasti takšnega scenarija niti za trenutek niso zanikali, je kakopak jasno, da se v tej smeri zares nekaj dogaja.
Toda vse skupaj se je malce zavleklo; navsezadnje je 26-letni srbski krilni napadalec v soboto igral prijateljsko tekmo v dresu Šahtjorja in ni jih malo, ki so po takšnem razvoju dogodkov sklepali, da se je (dogovorjeni) posel morda sfižil. Pa se ni, kar je potrdil tudi Marko Šuler. "Čakamo le še na en papir, v sredo se nam bo pridružil v Turčiji," je povedal športni direktor 15-kratnih prvakov in dodal, da bo tudi prestop Roberta Voloderja v Kansas City v teh dneh postal uraden. "Vse je podpisano, treba je urediti le še nekatere administrativne formalnosti."
V čevlje mladega nemškega reprezentanta je stopil Max Watson, vrzel po odhodu Rudija Požega Vancaša v ukrajinski Černomerec iz Odese bo zapolnil nekdanji ljubljenec navijačev Olimpije, ob koncu tedna pa je klubske barve zamenjal tudi Blaž Vrhovec, ki se je novega izziva lotil v dresu ciprskega Anorthosisa. "Odprto ostane še vprašanje zadnjega veznega igralca," je logičen odziv snovalca kadrovske politike pod Kalvarijo. "Vse drugo je 'zaprto', možen je še kakšen odhod," je pristavil Marko Šuler.

Članki iz rubrike