pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

rb
rb
8 12.01.2022 19:59:51

Tudi to je napoved IVANOVIĆEVEGA PRIHODA! Močno ime ZAPUSTILO Ljudski vrt

alesfevzer.com
Sedemindvajsetletni krilni napadalec zamenjal klubske barve.

Navijače Maribora je kakopak vznemirila informacija, da je blizu prihoda v Ljudski vrt nekdanji ljubljenec navijačev Olimpije Đorđe Ivanović. Vijoličasti zveneče okrepitve še niso potrdili, a po naših informacijah ni nikakršnega dvoma, da si bo 26-letni Srb s statusom posojenega igralca Šahtjorja iz Soligorska nadel dres 15-kratnih prvakov.

To pa na nek način razkriva tudi naslednja kadrovska poteza Štajercev. Novim izzivom naproti se odpravlja Rudi Požeg Vancaš, ki bo kariero nadaljeval v ukrajinskem prvoligašu Černomorec Odesa, prva izbira na krilnem položaju bo Đorđe Ivanović.

"Po napovedih je namen čim hitreje sestaviti kadrovski mozaik za nadaljevanje sezone, a hkrati pripravljamo tudi dolgoročnejše načrte. Naše vrste zapušča Rudi Požeg Vancaš. Pogodba, ki bi potekla ob koncu sezone, je sporazumno prekinjena. Obojestransko smo prišli do dogovora o zaključku sodelovanja. Glede na korektnost in profesionalen odnos med celotnim obdobjem se Rudiju zahvaljujemo za prispevek v dveh letih in pol skupnega sodelovanja mu ter želimo obilo sreče na nadaljnji poti v tujini, kar je bila tudi njegova želja, ki jo je izrazil ob iskanju novega izziva," je pojasnil športni direktor Marko Šuler.
"Vesel sem, da sem bil del največjega kluba v svoji državi. Zahvaljujem se vsem v klubu, v teh dveh letih in pol sem se imel zelo lepo. Družinski, a profesionalni odnosi, s spoštovanjem in podporo res krasijo ta klub. Vsem želim veliko zdravja, sreče in čim več zmag tudi v prihodnje, na vseh področjih. Vsak igralec, ki med kariero obleče dres Maribora, pomni to obdobje kot res nekaj posebnega, kar ti ostane za zmeraj v spominu. Navijači, hvala tudi vam za podporo, ostanite še naprej motor kluba," pa se je odzval Rudi Požeg Vancaš, ki je v vijoličastem zbral 93 nastopov in dosegel 17 golov.

Članki iz rubrike