oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

zlato drevo Svet24.si

Ko v sebi najdete srečo in moč, lahko naredite ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okrevanje v ‘raju’

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
12 17.12.2021 11:34:46

Radovan Karanović RAZKRIL spremembe, ki se obetajo pri MARIBORU: Verjetno bo ... (video)

alesfevzer.com
Nič več začasni trener Maribora je razkril, da se pri vijoličastih obetajo spremembe.

Radovan Karanović je prišel, videl in - zmagal. Pripeljan v vlogi pomočnika Simonu Rožmanu, je po zgolj enem tednu asistiranja strategu iz Štor nenadejano dobil priložnost v vlogi glavnega trenerja petnajstkratnih slovenskih državnih prvakov. 

Vse do konca jeseni je sicer Maribor vodil v vlogi vršilca dolžnosti glavnega trenerja, toda potem ko je Štajerce na 11 prvenstvenih tekmah popeljal do osmih zmag ob dveh remijih in zgolj enem porazu (ob gol razliki 17:6), mu je športni direktor Marko Šuler končno popravil status. Nič več Radovan Karanović ni začasni prvi trener Maribora, zdaj je stalni prvi trener. Vsaj do konca letošnje sezone ... 

Karanović je v pogovoru za klubsko spletno stran razkril, da se pozimi obetajo določene spremembe, a izrazil vero v to, da bodo Mariborčani konec maja osvojili svoj šestnajsti naslov slovenskega državnega prvaka. "Verjetno bo prišlo med zimskim premorom do manjših sprememb v ekipi, a to ne spreminja naših ciljev. Maribor je vedno favorit, tudi če je na petem mestu. To moramo sprejeti. Ekipa zdaj deluje drugače kot pred nekaj meseci. Pričakujem, da bomo spomladi ohranili tisto, kar smo naredili doslej. Hkrati pa tudi, da napredujemo v igri in ostanemo na vrhu lestvice. Upam, da so navijači spet začutili pozitivno energijo in zaživeli s klubom. Verjamem, da bomo imeli spomladi še več razlogov, da se bomo skupaj veselili novih uspehov kluba," je dejal Karanović. 

Članki iz rubrike