Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 25.10.2021 08:22:21

Skavt CHELSEAJA v Sloveniji na DVEH TEKMAH: Njegovi nameni kristalno jasni, zagotovo se še vrača!

Profimedia
Marsikdo je bil presenečen, ko je pred dvema mesecema postalo jasno, da bo mrežo velenjskega Rudarja v drugi ligi branil Karlo Žiger, hrvaški reprezentant U-19. Tega je knapom do konca sezone posodil sloviti Chelsea.

Kako resen klub je Chelsea, je pokazal skavt londonskega kluba Christophe Lollichon; 58-letni Francoz je po poročanju kolegov iz Ekipe SN prejšnji teden v Sloveniji obiskal svojega varovanca. Vodil je nekaj treningov pri Rudarju in se seznanil z delom v klubu. Omenimo lahko, da je bil tudi v Mariboru, kjer si je v živo ogledal obračun Mure in Rennesa, pri katerem je včasih branil in bil kar nekaj let pri njem trener vratarjev. V soboto je na Bonifiki spremljal še srečanje med Koprom in Olimpijo.

Lollichon je del modrih od leta 2007 in je bil pomočnik številnim slovitim trenerjem, zbral pa je kar 504 tekme v vlogi trenerja vratarjev; sodeloval je z Luizom Felipejem Scolarijem, Andrejem Villasom-Boasom, Robertom Di Matteom, Avramom Grantom, Rafaelom Benitezom, Guusom Hiddinkom, Carlom Ancelottijem in Josejem Mourinhem. Ko je slednji z ekipo leta 2014 v Stožicah igral prijateljsko tekmo z Olimpijo, je bil prvič v naši državi, zdaj pa je izpostavil, da se bo zagotovo še vrnil. Mogoče celo ne sam, temveč s še kakšnim predstavnikom londonskega kluba, ki je zainteresiran za tesnejše sodelovanje z Rudarjem.

Članki iz rubrike