sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
0 29.09.2021 08:10:26

Olimpija po Mandarićevem ODHODU kmalu s ŠPORTNIM DIREKTORJEM? Vloga REZERVIRANA za...

alesfevzer.com & Domen Jančič
Kako velike bodo spremembe pri Olimpiji?

Era Milana Mandarića na čelu Olimpije se več kot očitno končuje. Zdaj zares, čeravno je res, da je bil tudi v preteklosti že nekajkrat pred tem, da odide, pa nikdar ni. Toda tokrat so pogovori z Nemci, ki jih vodi nepremičninski agent iz Münchna Adam Delius, tik pred realizacijo. Že danes bi posel lahko bil zaključen, najkasneje v petek se pričakuje tudi uradna potrditev menjave na čelu kluba iz Ljubljane. Ta bo nato oktobra organiziral skupščino društva, na kateri bo Mandarić dokončno razrešen vloge predsednika. Ta naj bi pripadla prav Deliusu.

Ob vsem tem se seveda poraja vprašanje, kako velike spremembe so pred Olimpijo. Saj veste: novi lastniki, nova metla. Komu vse bo odklenkalo? Koga vse bodo Nemci zamenjali? In kdo vse bo prišel? Veliko je vprašanj, odgovorov za zdaj bolj malo. Se zdi pa zelo verjetno, da bo del "nove" Olimpije tudi stari znanec Mladen Rudonja. Ni skrivnost, da je Rudonja del ekipe investitorjev iz Nemčije (in Hrvaške), po prevzemu oblasti pa naj bi bila nekdanjemu slovenskemu reprezentantu spet zaupana vloga športnega direktorja. To je pri Olimpiji opravljal že dvakrat: prvi neuradno, ko je bil trener Igor Bišćan, drugič uradno, ko je zmaje s klopi vodil Dino Skender.

Kakorkoli, kmalu bo vse jasno. Že danes naj bi se obe strani sestali pri notarju in tam dokončno overovili vse potrebne dokumente za prevzem kluba. V imenu Milana Mandarića naj bi se na dokumente podpisal njegov odvetnik, ki ga je izkušeni poslovnež pooblastil pred odhodom na slaba dva tedna dolgim dopustom v Združene države Amerike.

rudonja
Martin Metelko

Članki iz rubrike