pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Nekdanji šef Darsa dela za Bojano Beović

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Tekmovalci Njena.si

Sprememba v programu in razočaranje za ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
1 25.08.2021 09:58:36

Bo MURA na tekmi v Gradcu močno oslabljena? Zagotovo bo manjkal veliki zvezdnik, vprašljiva tudi ...

Aleš Cipot
Muro v četrtek ob 21. uri čaka povratna tekma play-offa lige Europa, kjer bo proti Sturmu iz Gradca lovila zaostanek z 1:3.

Da varovance Anteja Šimundže čaka zahtevna preizkušnja, je bilo jasno po zadnjem sodnikovem žvižgu tekme v Fazaneriji. A Prekmurci kljub zaostanku niso vrgli puške v koruzo. Pa čeprav bodo v bližnjem Gradcu zaigrali oslabljeni. 

V kadru ne bo Luke Bobičanca, ki je bil prisiljen predčasno končati domačo preizkušnjo s Sturmom, zgolj gledalec je bil tudi v nedeljskem prvenstvenem obračunu s Celjani. Poškodba adduktorja je takšna, da mora nekaj časa počivati. »Zdravniška služba dela vse, da bi se lahko čim prej vrnil na igrišče,« je razkril Ante Šimundža, vendar je jasno, da se bo to zgodilo šele po prihajajočem reprezentančnem premoru, v katerem Muro čaka nadaljevanje prekinjene tekme z Radomljami.

Pri severnih sosedih v moštvu prav tako še vedno ne bo Samsindina Oura, ki je po artroskopiji kolena še vedno v fazi rehabilitacije, vendar s tem preglavic za stratega črno-belih še ni konec. Podobne težave kot medžimurski virtuoz, toda v milejši obliki ima tudi Alen Kozar, vendar za jutrišnji spopad še ni izgubljen, prav tako po zlomu nosu ostaja negotov Nik Lorbek. Izkušeni vezist se je sicer že vrnil k treningom in obstaja možnost, da bo z zaščitno masko lahko pomagal ekipi, kakšna bo njuna usoda, pa bo bržčas znano po drevišnjem treningu v prestolnici avstrijske Štajerske.

Članki iz rubrike