pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
30 12.08.2021 11:43:07

Kaj se dogaja v MARIBORU?! Najprej Matko, nato Peričić, zdaj pa še eden od članov ŠAMPIONSKE ZASEDBE!

Grega Wernig
V zadnjih nekaj urah kar trije odhodi iz Maribora.

V četrtek zjutraj je slovensko nogometno javnost presenetila novica, da Aljoša Matko zapušča Maribor in odhaja na Švedsko, kjer bo nosil dres Hammarbyja.


Sledila je novica, s katero so postregli kar mediji iz sosednje Hrvaške. Jasno je bilo, da je Špiro Peričić bolj kot ne odpisan v Mariboru, zdaj pa si je našel nov klub v Azerbajdžanu.

A to ni bil edini odhod iz Ljudskega vrta, Maribor je pred nekaj trenutki potrdil, da se poslavlja tudi Amir Dervišević. Oba sta sporazumno prekinila pogodbo z vijoličastimi. "Sklenjen je dogovor o sporazumni prekinitvi pogodb. Kot smo že rekli, gremo na novo pot, ob tem pa sta tudi oba igralca izrazila željo po iskanju novih rešitev, kar smo jima v klubu omogočili. Verjamem, da imata Amir in Špiro pred seboj še kar lep del kariere. Obema bi se v imenu kluba zahvalil za njun prispevek na igrišču in čas, ki smo ga preživeli skupaj. Predvsem z Amirjem, ob vseh vzponih in padcih smo spisali dolgo skupno zgodbo. Slovesa nikdar niso prijetna, v takšnih primerih mora vsak nekaj vzeti v zakup, je pa bilo z obeh strani prisotnega veliko razumevanja in spoštovanja. Ko se ena vrata priprejo, se druga odprejo in verjamem, da ju ob novih motivih v drugem okolju čaka nova uspešna zgodba. Želimo jima vso srečo na nadaljnji nogometni poti," je za spletno stran Maribora pojasnil športni direktor Marko Šuler.

Značke: dervišević, maribor

Članki iz rubrike