900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

br
br
1 29.07.2021 10:56:03

KONEC JE! Nepogrešljiv zvezdnik MURE odigral zadnjo tekmo za aktualne prvake, odhaja v ...

Aleš Cipot
O tem se je šušljalo že kar nekaj časa, zdaj ni več nikakršnega dvoma.

Nino Kouter je sinoči v Razgradu odigral zadnjo tekmo v dresu Mure. Vsaj za nekaj časa. Kariero bo nadaljeval v Turčiji, in sicer v tamkajšnji drugoligaški druščini, v svoje vrste ga je privabila Manisa. Gre za klub, ki je novinec v drugem kakovostnem razredu tekmovanja, slovenski reprezentant pa bi moral biti eden od adutov za dovolj uspešno in mirno sezono. Pri novih delodajalcih bo moči združil z rojakom Leonom Severjem, ki se je v mesto s 400 tisoč prebivalci v turški egejski regiji preselil iz Sežane.


Gotovo ne bo zmanjkalo komentarjev, da bi si Nino Kouter zaslužil atraktivnejši prestop, toda njegovi snubci so bili zelo vztrajni. In tudi radodarni. Ko je na njegov naslov priromala zelo konkretna in donosna ponudba, priložnosti za prvi velik zaslužek v dozdajšnji karieri ni želel zamuditi in podpisal je triletno pogodbo. V Fazaneriji so ga želeli zadržati, toda vodilni možje soboškega prvoligaša so naposled razumeli željo ter vztrajanje igralca in mu omogočili predčasen odhod. Kakopak ob finančnem nadomestilu; črno-belim naj bi pripadlo okrog 300 tisoč evrov odškodnine.

Mura je torej ostala brez morda celo najpomembnejšega člena, nastalo vrzel pa bo poskušal zapolniti tudi povratnik Nik Lorbek, prav tako si lahko vse pomembnejšo vlogo v zvezni vrsti obeta Samsindin Ouro, ki trenutno še vedno okreva po poškodbi.

Značke: kouter, mura

Članki iz rubrike