Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
3 15.05.2021 12:31:32

Iz Olimpije SPOROČILI: V boju za naslov prvaka smo dobili VELIKO OROŽJE, na naslednji tekmi bo ...

alesfevzer.com
Zmaji so v javnost poslali jasno sporočilo.

Olimpija se z Mariborom in Muro bori za naslov državnega prvaka, Ljubljančani pa so v izjavi za javnost sporočili, da so pred zaključkom dobili veliko orožje v boju za naslov. Na naslednji domači tekmi bodo namreč lahko prisotni gledalci. Olimpija je v svojem sporočilu za javnost zapisala: 

"Z največjim veseljem sporočamo, da bo Zmajevo gnezdo v sredo, 19. maja, ponovno zaživelo. Na tekmi med Olimpijo in Taborom bodo na tribune Stožic lahko stopili navijači. Zmaji bodo tako v bitki za naslov prvaka dobili pomembno orožje.

Klub se trudi, da bi v skladu z vladnim odlokom zagotovil čim več mest za gledalce. Trenutno tečejo postopki pridobivanja vloge za organizacijo tekme, na kateri bodo lahko prisotni gledalci. Pričakujemo, da bo ta proces zaključen v ponedeljek.

Vstopnice za zadnjo domačo tekmo Olimpije v sezoni 2020/2021 bodo predvidoma šle v prodajo v ponedeljek tekom dneva. Svojo si boste lahko zagotovili prek spleta na klubski spletni strani ali v uradni trgovini NK Olimpija Ljubljana v Mercator Šiška. Cena vstopnice bo 10 evrov.

Pri organizaciji obračuna bomo spoštovali vse ukrepe in priporočila, da vam zagotovimo varen ogled tekme. Hkrati vas pozivamo, da na stadionu ohranjate varnostno razdaljo in upoštevate navodila pristojnih oseb."

Značke: olimpija, gledalci

Članki iz rubrike