nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
2 08.05.2021 19:58:05

Kapetan OLIMPIJE z GLASNIM in JASNIM sporočilom MARIBORU: "Ve se kdo je boljši!

Martin Metelko
V nedeljo bo v Stožicah večni derbi med Olimpijo in Mariborom, ki lahko v veliki meri pokaže katera ekipa bo najboljša v sezoni 2020/21.

Pred tekmo je za klubsko spletno stran spregovoril kapetan Timi Max Elšnik, ki meni, da je pravi trenutek, da se približajo naslovu prvaka: "Definitivno zadnjih nekaj tekem rezultatsko ni bilo, kot bi so želeli. Tudi same predstave na igrišču niso zadovoljile ne nas ne navijačev, ampak verjamem, da prihaja derbi ob pravem trenutku, da se zberemo in pokažemo v pravi luči ter naredimo en velik korak k osvojitvi naslova, ki si ga vsi želimo. Olimpija si je vedno želela mlade, slovenske fante in letos je tega kar veliko. Upam, da so tudi navijači s tega vidika zadovoljni. To kaže, da gre klub v pravo smer. Za večni derbi pa mislim, da ni pomembno, koga bomo izbrali in postavili na igrišče. Naj bo to 18-letni fant ali 30-letnik. Vsi vemo, koliko pomenijo te tri točke in dali bomo vse od sebe. Verjamem, da bo na koncu zmaga naša."

Elšnik je mnenja, da so bili na vseh derbijih boljši od Maribora in da bo tako tudi jutri: "Mislim, da smo bili na vseh treh derbijih v letošnji sezoni boljši nasprotnik in si zaslužili zmage. Imeli smo priložnosti, da bi remije v Mariboru obrnili v našo korist. Zgodovina v aktualni sezoni je na naši strani in iz tega lahko črpamo samozavest. Jutri bo pomemben boj, kdo bo pustil več srca na igrišču in verjamem, da bomo to mi."

Članki iz rubrike