profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
8 18.03.2021 08:26:36

Mandarić, KAJ PA TOLE?!? Če želi VRNITI Vukušića, se Olimpiji ponuja ODLIČNA MOŽNOST, saj ...

M24.si
Ante Vukušić je na lovu za novim klubom.

Gigi Becali, zloglasni predsednik romunskega kluba FCSB, je držal svojo obljubo. Nedolgo tega je javno povedal, da je kariere Anteja Vukušića v Bukarešti nepreklicno konec, in Hrvata od tedaj dalje res ni bilo več v kadru rdeče-modrih. Še več, medtem je Dalmatinec po poročanju iz Romunije na mizo že prejel jasno ponudbo: predčasna prekinitev pogodbe in ob tem ves denar, ki bi ga moral dobiti do konca sezone. Za zdaj še ni znano, ali bo Vukušić ponujeno sprejel ali pa bo vseeno počakal do poletja, ko bi tako ali tako imel proste roke.


Kar ob tem drži kot pribito, je dejstvo, da je otrok Hajduka že na lovu za novim klubom. In ob tem se poraja vprašanje: bi to lahko bila odlična novica za Olimpijo? Ljubljančani bi potrebovali še kakšnega napadalno usmerjenega nogometaša, o tem, kako dobro je Vukušić v pretekli sezoni igral v dresu Olimpije, pa tako ali tako ne gre izgubljati besed. Navsezadnje je bil celo prvi strelec celotnega slovenskega prvenstva! 

Vukušić je Olimpijo sicer zapustil, ker se ni razumel z Mladenom Rudonjo in Dinom Skenderjem. Ko je Milan Mandarić slednjega odpustil, je imel Vukušić že proste roke, a ga je predsednik zmajev prepričeval, naj si premisli in nadaljuje kariero pri Olimpiji. Tega ni storil, glede na to, kaj se z njim dogaja v Bukarešti, pa bi lahko rekli, da je storil gromozansko napako. Jo bo poskušal popraviti? Bi mu bil Mandarić sploh pripravljen spet odpreti vrata v Stožice? Bomo videli!

Značke: ante-vukušić, fcsb

Članki iz rubrike