mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
4 26.01.2021 12:02:42

DOBRODOŠEL! Olimpija predstavila PRVO LETOŠNJO okrepitev, prišel je napadalec z evropskimi izkušnjami!

alesfevzer.com
Po številnih odhodih je Olimpija končno predstavila tudi novo okrepitev.

Olimpijo je v tem prestopnem roku zapustilo kar nekaj pomembnih igralcev, zdaj pa smo dočakali tudi prvi prihod. Kot so sporočili Ljubljančani, bo v prihodnje zeleno-beli dres nosil tudi 24-letni napadalec Mihailo Perović. Črnogorec je nazadnje igral za ukrajinskega prvoligaša Zoryo Lugansk, z Ljubljančani pa je sklenil pogodbo do 30. junija 2023.


Bivši mladi reprezentant Črne gore je svojo kariero začel v mladinskem pogonu Podgorice. Iz tega črnogorskega kluba je leta 2015 odšel na Madžarsko k prvoligašu Újpest FC, za katerega je v sezoni in pol zabeležil 39 nastopov ter dosegel 14 zadetkov in 2 asistenci. Sledil je prestop v Voždovac, ki nastopa v prvi srbski ligi. V super ligi Srbije je zaigral šestkrat in vknjižil en zadetek. V srbskem pokalnem tekmovanju je zabeležil en nastop in en zadetek. Po sezoni v Srbiji se je vrnil v Podgorico, kjer je za tamkajšnjo Budućnost v sezoni in pol zbral 54 nastopov v vseh tekmovanjih ter se podpisal pod 15 zadetkov in 3 asistence. Iz Budućnosti je v začetku lanskega leta odšel k ukrajinskemu prvoligašu Zorya Lugansk. Za ta klub je zabeležil 26 nastopov in en zadetek. Poleg nastopanja v ukrajinskih tekmovanjih je petkrat nastopil tudi v ligi Europa.

Ob podpisu pogodbe z zmaji je za uradno spletno stran dejal: "Zelo sem zadovoljen, da sem prišel v velik klub. Že kot otrok sem slišal, kako prepoznavna in pomembna je Olimpija. Ekipa je mlada, ampak zelo perspektivna. Fantje so me odlično sprejeli, kar me zelo veseli. Upam, da bom s svojimi predstavami klubu pomagal pri doseganju zastavljenih ciljev."

Članki iz rubrike