profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

Hyalomma-marginatum_H Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in ...

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
2 24.11.2020 10:11:08

VELIKO RAZKRITJE mariborskega nogometaša: Ne boste verjeli, KAJ JE POČEL pred ZADNJO tekmo Maribora!

Grega Wernig
Je bil zato tako dober?

Takšne igralce imajo trenerji po navadi radi. Takšne, ki nikoli ne tarnajo, temveč izpolnijo sleherno trenerjevo navodilo. Takšne, ki jih lahko postaviš praktično na vsak položaj na igrišču, pa bodo svoje delo opravili spodobno. Aleks Pihler je eden od takšnih. Pravi naslednik Aleša Mertlja. Univerzalec in po zadnjih tekmah sodeč novopečeni osrednji branilec vijoličastih.

Kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN danes prinašajo zgodbo o novem komandantu mariborske obrambe, ki ga je Mauro Camoranesi po zadnji tekmi z Bravom znova javno pohvalil. "Pihler je bil fantastičen. Fantastičen, fantastičen. Dobil je vse individualne dvoboje, tudi tiste zračne proti Nukiću, ki je v takšnih dvobojih izvrsten. Igral je odlično, ob tem pa veliko govoril in komuniciral z ekipo, kar sicer ni ravno Aleksova navada. Bil je eden izmed najboljših na igrišču," je dejal Camoranesi.

Po koncu tekme pa je pred novinarske mikrofone stopil tudi Pihler, ki je razkril, kaj je počel med vožnjo proti Ljubljani. Kdo ve, morda je bil ravno zato tako dober na tekmi z Bravom ... "Moram povedati, da sem si med potjo v Ljubljano ogledal nekaj posnetkov Sergia Ramosa in drugih branilcev. A eno je gledati videoposnetke, nekaj čisto drugega pa takšne situacije reševati na igrišču. Upam, da se bom čim bolj približal tem branilcem, ki obrambne situacije rešujejo dobro," se je nasmehnil Pihler.

CELOTNO ZGODBO O ALEKSU PIHLERJU IN NJEGOVI NOVI POZICIJI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike