volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 27.10.2020 11:22:40

Kakšna poteza MURE! Stadion bo na derbiju sameval, a glas navijačev bo kljub temu GLASNO ODMEVAL!

Jurij Kodrun
Zavarovalnica Generali je ponosni generalni sponzor NŠ Mure, slovenskih pokalnih prvakov in edinega prekmurskega nogometnega prvoligaša.

V mesecih, ko ni mogoče pravo navijanje na športnih prizoriščih, je zavarovalnica Generali skupaj z najbolj zagretimi navijači NŠ Mure, člani navijaške skupine Black Gringos, našla način, da bo glas levjesrčnih navijačev odmeval v Fazaneriji v Murski Soboti. V studiu so še pred razglašeno epidemijo posneli odmevno navijanje. Sestavlja ga sklop najbolj znanih Murinih navijaških napevov. Posebno domiseln pa je posnetek napovedi začetne enajsterice NŠ Mura, ki se bo v Fazaneriji prvič predvajala na velikem derbiju proti NK Maribor v četrtek, 29. oktobra, ob 17.30.

Četudi navijačev ne bo na tribunah, bo navijanje na naslednjih domačih tekmah tako še posebej glasno. Akcijo so z velikim odobravanjem sprejeli tudi v NŠ Mura: "Z navdušenjem smo sprejeli podporo naših navijačev Black Gringosov, ki so se v tem obdobju korona omejitev odločili, da bodo na drugačen način podprli naše igralce. Tako so poskrbeli za edinstveno akcijo in skupaj z našim glavnim sponzorjem, zavarovalnico Generali, v studiu posneli napoved začetne enajsterice Murine ekipe ter različne navijaške vložke spodbujanja. Z njimi bodo naši nogometaši tudi v tem času čutili njihovo podporo, kljub praznemu stadionu."

Značke: mura, maribor, plts

Članki iz rubrike