IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

nu
nu
5 25.10.2020 10:45:24

TAKŠNEGA GA NE POZNATE! Mauro Camoranesi OSTRO nad SODNIKE: Sodnik je imel tokrat ...

alesfevzer.com
Mauro Camoranesi je bil zelo nezadovoljen s sojenjem na tekmi med Mariborom in Koprom.

Strateg Maribora Mauro Camoranesi je na novinarski konferenci po tekmi med Mariborom in Koprom razglabljal o tem, da je bila njegova ekipa precej boljši tekmec, a da ni prišla do zmage tudi zaradi napak glavnega sodnika Davida Šmajca.

"Tekma je bila takšna, kot smo jo pričakovali, kot smo se tudi pogovarjali že pred začetkom. Fizično močna ekipa Kopra se je znova potrdila kot ekipa, ki se dobro brani in je nevarna iz protinapadov. Menim, da je enajstmetrovka v prvem polčasu dala gostom še večjo možnost, da so še bolj uveljavili svoj slog igre. Drugi polčas je bil naš in bi si zaslužili zmago. Sodnik je imel tokrat težak večer," je najprej dejal trener vijoličastih.

Na vprašanje, kaj ima v mislih, ko govori o težkem večeru, je dodal: "Imel je težak večer. Tokratna tekma je bila zahtevna za oba trenerja, za igralce in tudi za sodnika. Sodnik je bil prejšnji vikend boljši, kot je bil tokrat."

Na koncu je bil vendarle bolj konkreten. Ko je govoril o tem, zakaj Maribor ni uspel bolje izkoristiti dejstva, da so Koprčani fizično padli v zaključku tekme in zakaj vijoličasti niso dosegli zmagovitega gola, je povedal: "Moj pogled na to je tak: nogomet ni atletika, kjer hitrejši v teku na sto metrov zmaga. Koper je zelo dobra ekipa, kar je znova potrdila. Mi smo bili med tekmo bolj superiorni, ampak je bilo med tekmo 10 igralcev Kopra postavljenih v svoj kazenski prostor, mnogi med njimi so zelo visoki, imajo meter in 90 centimetrov, tako da tega ni preprosto prebiti. Bi pa poudaril, da je bil gol Kronavetra v zadnji minuti regularen."

Članki iz rubrike