Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
1 13.08.2020 11:56:17

Agim IBRAIMI zelo dobro pozna evropskega tekmeca MURE: Mi smo jih 'gazili', a izpadli, o igri Mure pa lahko povem le, da ...

Dolgoletni član Maribora Agim Ibraimi pozna tekmeca Mure.

Estonski Nomme Kalju, ki bo tekmec Mure v 1. krogu kvalifikacij za ligo Europa, je v pretekli sezoni igral v kvalifikacijah za ligo prvakov. In v prvem krogu izločil Shkendijo, v dresu katere sta zaigrala stara znanca s slovenskih igrišč Agim Ibraimi in Zeni Husmani.


"Gazili smo jih. Na obeh tekmah smo bili izrazito boljši, narekovali ritem in prevladovali. Vem, da to ne šteje, a mislim, da je bila posest žoge 70-30 v našo korist. Zmanjkalo nam je nekaj sreče, prav tako smo si privoščili nepotrebne napake, ki so nas drago stale. V odločilnih trenutkih smo bili premalo zbrani, zato tudi učinkovitost ni bila na primerni ravni. Ne dvomim o tem, da smo boljša, kakovostnejša ekipa, toda tudi to je nogomet," je za Ekipo SN povedal Ibraimi.

Kako pa ocenjuje možnosti Mure v tem dvoboju? "Vseskozi spremljam slovensko prvenstvo, podrobno sem spremljal tudi dogajanje v prejšnji sezoni in si med drugim v živo ogledal tekmo za naslov prvaka med Celjem in Olimpijo. Mura ob zavidljivi kakovosti igra enega najlepših, če ne celo najlepši nogomet v ligi. Če se bodo Sobočani predstavili v želeni podobi, če bodo odigrali, kot znajo, potem nimam pomislekov glede tega, da se bodo uvrstili v nadaljnje tekmovanje. So boljša ekipa."

Značke: mura, agim-ibraimi

Članki iz rubrike