favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ba
ba
1 07.08.2020 21:11:51

To pa je dosežek! MURA odslej z GENERALNIM POKROVITELJEM

Aleš Cipot/Fotolens
Vodilni možje črno-belih imajo dovolj razlogov za zadovoljstvo.

Zdaj to postaja že tradicija. Soboški prvoligaš je tudi letos pripravil poslovno konferenco, v Restavraciji in šunkarni Kodila so vodilni možje kluba ocenili preteklo sezono in predstavili načrte za novo, osrednji dogodek pa je bil nedvomno slavnostni podpis pogodbe o generalnem pokroviteljstvu, kar je v današnjih časih veliko prej izjema kot pravilo. Še več, je zavidanja vredno ter na najboljši možni način razkriva zaupanje med partnerjema in tako je večletno sodelovanje s sezono 2020/21 nadgrajeno do te mere, da je zavarovalnica Generali postala generalni sponzor NŠ Mura.
"V zavarovalnici Generali smo zavezani k ustvarjanju zdrave, aktivne, povezane in trajnostne družbe. Verjamemo, da moramo kot uspešno podjetje pomagati okolju in tako omogočiti, da se lahko ljudje razvijajo in uresničujejo svoje potenciale. Svojo zavezo vseživljenjskega partnerja udejanja Generali tudi skozi podporo slovenskemu športu. Gradimo močna in dolgoročna partnerstva tako s panožnimi nacionalnimi zvezami, posameznimi športniki in športnimi klubi. Eden teh je NŠ Mura, ki jo podpiramo že od leta 2017. Ob strani ji bomo stali tudi v novi sezoni kot generalni pokrovitelj. Ponosni smo, da lahko podpiramo uspehe, ki jih ekipa dosega in verjamemo v uspešne nastope tudi na evropskih zelenicah. Hkrati z veseljem spodbujamo razvoj mlajših rodov, ki bodo gradili prihodnost slovenskega športa," je ob tem povedala predsednica uprave zavarovalnice Generali Vanja Horvat.

pogodba generali
NSMURA,SI
"V trenutni negotovi situaciji nadgradili sodelovanje s partnerjem pomeni znak zaupanja in trdno partnerstvo. Posebej nas veseli, da smo to dosegli z zavarovalnico Generali. Na skupni poti smo od takrat, ko je Mura nastopala na lokalni ravni, zato smo ponosni, da je Generali z nami tudi na evropski poti. Vizija DNŠ Mura je postati eden najbolj prepoznavnih športnih kolektivov v državi in skozi nogomet uresničevati sanje pomurskih otrok. S preudarnim, strokovnim in načrtnim delom želimo še naprej prispevati k trajnostnemu razvoju kluba in nogometa ter z njim tudi regije. S partnerjem. kot je zavarovalnica Generali, se na zastavljeni poti počutimo varno," pa povedal predsednik prvoligaša iz Fazanerije Robert Kuzmič. 

Pogodbo sta prav tako podaljšala zlata sponzorja Pomgrad in GMT,

Članki iz rubrike