Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
2 03.08.2020 19:18:14

ZVEZDNIK Maribora PRIZNAL: Vem, kje smo zapravili naslov!

Grega Wernig
Maribor je silovito začel priprave na novo sezono.

V vijoličastem taboru kljub neuspešni pretekli sezoni tako vlada odlično vzdušje. “Po kratkem premoru smo se ponovno zbrali in dejansko ob tej specifiki letošnjega poletja kar nadaljevali, kjer smo se ustavili. Pred tekmo smo opravili nekaj težkih treningov, a kljub temu bili razigrani in učinkoviti,” je po zmagi z 8:1 nad Beltinci na klubski spletni strani povedal Jasmin Mešanović.

“Mi, ki smo igrali v drugem polčasu, smo imeli več prostora za igro, saj so gostje manj menjali. Tako je tudi v prvenstvu, kjer je prišlo do izraza pravilo petih menjav. Rezultat je visok, opazna je bila kakovostna razlika, toda vsaka zmaga, vsak dosežen zadetek pomeni potrditev skupnega dela in utrditev samozavesti. Naš namen je, da tako nadaljujemo, treba je stopnjevati formo, saj bo hitro spet šlo zares,” je dodal napadalec iz BiH.

Od konca prejšnje sezone do začetka priprav na novo ni minilo veliko časa, toda Mariborčani pravijo, da je zanje to nov začetek. “Vse se začenja znova, moramo biti že od prvih treningov in tekem povsem osredotočeni na delo. Vemo, kje smo zapravili naslov. Ne smemo si več privoščiti toliko napak in zapraviti toliko točk, od prvega kroga je treba biti na visokih obratih. Zelo pomemben bo dober start,” je poudaril Mešanović, ki je pozdravil prihode kar petih okrepitev: “Ker so z nami že dalj časa, niso popolni novinci. Hitro so se vklopili, pokazali, da so dobri igralci, in se že dobro zavedajo, kakšne zahteve imamo. S treninga v trening moramo delati na izboljšanju podobe na igrišču in popravljati določene pomanjkljivosti, da se nam ne bi zgodilo, kar se je v prejšnji sezoni.”

Članki iz rubrike