pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
3 15.07.2020 06:38:45

VRAČA SE VOMBERGAR?!? Tukaj so VSE PODROBNOSTI! Spet v dresu OLIMPIJE, toda le, če ...

alesfevzer.com
Bo Andres Vombergar v prihodnji sezoni spet igral za Olimpijo?

Edini slovenski športni časopis Ekipa SN v svoji današnji tiskani izdaji poroča, da se želi Olimpija okrepiti na položaju napadalca, prva tarča športnega direktorja Mladena Rudonje in predsednika Milana Mandarića pa je nihče drug kot ljubljenec navijačev Andres Vombergar! Ljubljančani naj bi že vzpostavili stik z Ufo, h kateri se je Vombergar prav iz Olimpije preselil pozimi 2019, in zdaj čakajo na odgovor iz Rusije. Ekipa SN dodaja, da bo Ufa za v Argentini rojenega napadalca zagotovo zahtevala odškodnino, čeprav Vombergar pri tem ruskem klubu ne igra veliko in tudi ne blesti. Olimpija naj bi že pobarala vodstvo Ufe, pod kakšnimi pogoji bi se Vombergar lahko vrnil v Stožice, in zdaj čaka na odgovor.


Toda do prestopa bo prišlo le v primeru, če bo Olimpiji uspelo prodati vročega Anteja Vukušića. Če bo Dalmatinec ostal pri zeleno-belih, ti ne bodo iskali novega napadalca. Možnosti, da bi Vukušić ostal, so sicer majhne. Olimpija naj bi po pisanju Ekipe SN že prejela prvo uradno in konkretno ponudbo za nekdanjega kapetana splitskega Hajduka. Pričakovati je, da bo ponudb še precej več, navsezadnje je Vukušić v tej sezoni, ki je najboljša v njegovi karieri, zabil že 26 ligaških golov!

VEČ O ZANIMANJU ZA VOMBERGARJA IN TUDI O PRIHODNOSTI VUKUŠIĆA SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike