Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
10 14.07.2020 09:35:10

Velika NAPAKA trenerja MARIBORA?! Odrekel se je NAJBOLJŠEMU IGRALCU, ker ...

Grega Wernig
To je bila velika napaka.

Hrvaški strateg vijoličastih se je v zadnjem času kar malce izgubil. Nekatere njegove poteze so zares težko razumljive. Začenši s tekmo s Celjem. Znova je v začetno enajsterico na položaj desetice postavil Aleksa Pihlerja, ki je na prejšnjih tekmah dokazal, da mu to igralno mesto pač ne ustreza in da na njem ne more igrati.

Na tribuni je pustil Roka Kronavetra, čeprav je prvi strelec Maribora pripravljen za igro! To je v nedeljo potrdil tudi sam, ko je sedel na vzhodni tribuni Ljudskega vrta. In to je navsezadnje potrdil tudi Jakirović, ki pa je dejal, da ni želel tvegati z njim. A vendar je šlo za tekmo, na kateri bi moral tvegati, tudi če bi Kronaveter začel na klopi za rezervne nogometaše. Pri izidu 0:2 ob polčasu bi ga lahko poslal na igrišče in verjemite, da Maribor potem ne bi ostal brez strela v okvir gola do samega zaključka obračuna.

Če bi Kronaveter tekmo začel, bi tisto Pihlerjevo priložnost pospravil v gol. Izkušeni vezist pač živi za takšne situacije. "Rok Kronaveter bo v konkurenci 18 igralcev v sredo. Ocenili smo, da še ni dovolj dobro pripravljen. Izpustil je več kot dva tedna treningov. V nedeljo zjutraj je naredil dober trening, bil je v redu, tako da bi moral biti pripravljen za tekmo z Bravom," je pojasnil mariborski strateg.

Članki iz rubrike