pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
2 14.07.2020 09:20:10

Nepogrešljivi član MARIBORA bo stiskal pesti za svoje velike rivale! 'Ker mi ne moremo osvojiti prvenstva, si želim ...'

Grega Wernig
Po tekmi med Mariborom in Celjem je Dušan Kosić dejal, da je bilo z navijaškega vidika pred tokratnim štajerskim derbijem zelo zanimivo.

Da so Ljubljančani stiskali pesti za vijoličaste, Mariborčani pa tokrat za Celjane. "Verjetno je bilo tako. Štajerci so navijali tudi za Aluminij," se je nasmejal Martin Milec. "Razpletlo se je, kot se je. Upam, da bodo Celjani ostali dovolj mirni, da se bodo znali s tem spopasti. Niso še bili v takšnem položaju. Upam, da jim bo uspelo," je dodal. Desni bočni branilec Maribora je prepričan, da so Celjani v prednosti pred Ljubljančani. "Nedvomno imajo Celjani ugodnejši razpored. Igrajo s Triglavom, Rudarjem in na koncu doma z Olimpijo, zato dajem prednost njim. A saj vemo, kako je. Verjamem, da Celjani še niso bili v takšni situaciji in da jim bo zato težko. Res si želim, da jim uspe. Ker ne moremo mi osvojiti prvenstva, si verjetno vsa Štajerska želi, da bi pokal ostal na Štajerskem. Želim jim vso srečo, samo mirno in do naslova!" je zaželel srečo svojim štajerskim rivalom.

Članki iz rubrike