Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
7 13.07.2020 07:15:32

Trener Maribora brez dlake na jeziku o najbolj bolečem udarcu: Povem vam, česa mi je v tem trenutku najbolj žal!

Jurij Kodrun
Sergej Jakirović je bil po porazu Maribora s Celjem (1:2) vidno razočaran, vijoličasti se lahko namreč praktično že poslovijo od sanj o naslovu prvaka.

Mariborčani bi morali premagati Celjane, če bi želeli še upati na preobrat in na to, da bi bili oni tisti, ki bi ob koncu sezone visoko dvignili pokal. A varovanci Dušana Kosića so še enkrat pokazali zobe, niso se prestrašili izziva in z odliko opravili svoje delo. Maribor pa ... V tem trenutku celo trepetajo za Evropo, v nedeljo prebujeni Aluminij namreč zaostaja štiri točke. 

"Mislim, da smo odigrali dobro tekmo, kontrolirali smo večino srečanja. Zgodila se nam je smola pri prvem prejetem golu, zabili smo si avtogol. Rekel bi celo, da je Lotrič zgrešil tisto, kar je ciljal. Toda to se dogaja. Vedeli smo, da Celjani igrajo dobro ob postavljeni obrambi in da imajo zelo gibljive napadalce. Večino tekme smo jih uspeli zadržati, Celjani si niso pripravili kaj prida priložnosti. Žal mi je, da nismo uspeli prej zmanjšati zaostanka na 1:2, recimo v 60. minuti, ko je imel Santos veliko priložnost z glavo. Na koncu je tako, da igramo za gole, gostje so zabili dva in jaz jim lahko samo čestitam ob zmagi," je po tekmi povedal trener Sergej Jakirović. 

Članki iz rubrike