Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 06.06.2020 10:05:15

DOKONČNO! OLIMPIJA prodala pomembnega člana ekipe. MANDARIĆ rabi denar, zato je...

M24
Že nekaj časa se govori, da Milan Mandarić, veliki šef Olimpije, čaka, da proda kakšnega igralca, da malce napolni osiromašeno blagajno.

Po poročanju srbskega Telegrafa pa je zdaj ugibanj konec. Branilec Macky Bagnack naj bi dokončno prestopil v vrste beograjskega Partizana. Zanj so se zanimali že dlje časa, vendar je bila cena previsoka. Najprej je Olimpija zahtevala dva milijona evrov odškodnine, tako visokega zneska črno-beli niso bili pripravljeni plačati.

bagnack
alesfevzer.com

Potem je cena padala in zdaj naj bi dokončno prišlo do realizacije prestopa. Mandarić naj bi privolil v odškodnino, ki jo je ponudil Partizan, ki je pretekli teden poslal uradno ponudbo in kot kaže, so z njo pri Olimpiji zadovoljni. Če v zadnjem hipu ne bo zapletov, se bo tako na računu zeleno-belih kmalu znašlo pol milijona evrov kot Bagnackova odškodnina. V pogodbi naj bi bil tudi dodatek, da bo Olimpija dobila odstotke od naslednje prodaja igralca. Da je posel tako rekoč sklenjen, razkriva tudi to, da je sinoči v Beograd prišel tudi Romeo Filipović, Bagnackov agent, ki ureja zadnje stvari glede odhoda Mackyja v Srbijo.

Članki iz rubrike