testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

ba
ba
0 06.06.2020 09:00:35

Kaj pa tole?! ODŠEL je v drug klub, ni ga bilo 10 MESECEV, a kljub temu NI IZGUBIL pravice nastopa v 1. SNL. In spet igra ...

Profimedia
Izkušeni vezist se je vrnil na slovensko prvoligaško prizorišče.

V pričakovanju dvoboja z Muro so v Kidričevem razkrili, da so z Luko Janžekovičem, ki bi mu 30. junija potekla pogodba, sklenili dogovor o nadaljnjem sodelovanju. "Zadovoljen sem, da mi je Aluminij omogočil, da lahko tukaj nadaljujem svojo in našo zgodbo. Srečen sem, da smo se ne glede na situacijo, ki se je pojavila v svetu, dogovorili za podaljšanje sodelovanja. Mislim, da je slednje dobro za obe strani. Klubu želim pomagati, rasti z njim, da ustvarimo zastavljene cilje. Vem, da bom dodana vrednost ekipe, tukaj sem že zelo dolgo, rad bi spisal neko lepo zgodbo v Kidričevem," se je odzval 23-letni čuvaj mreže.

Nadaljnjo zvestobo je obljubila tudi druga polovica vratarskega dvojca Matija Kovačić, nekoliko nepričakovano pa se je po desetih mesecih v 'šumo' vrnil stari znanec Sanin Muminović, ki bo ekipi pomagal do konca sezone. Naj se sliši še tako čudno, 29-letni vezist ima pravico nastopa, saj po odhodu na Kitajsko nikoli ni bil registriran za drug klub. Njegov 'kartonček' je ostal na NZS, zato je lahko Slobodan Grubor nanj računal že v dvoboju s Prekmurci; priložnost mu je namenil v končnici.

Članki iz rubrike