Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
1 26.05.2020 09:45:58

Navijači Olimpije pokazali PRAVI OBRAZ: Predsednik želi razpustiti ekipo, GREEN DRAGONSI pa stopili v AKCIJO!

Jurij Kodrun
Navijači Olimpije z nesebično gesto pomagajo poljskemu klubu.

Kriza, ki je posledica pandemije koronavirusa, je prizadela številne klube po vsem svetu, nekateri so morali zaradi težkega položaja celo zapreti svoja vrata. V izjemno težkem položaju se je znašla tudi poljska Olimpia, s katero je prek navijačev tesno povezana tudi ljubljanska Olimpija. Green Dragonsi so tako stopili v akcijo, z nesebično gesto pa so takole priskočili na pomoč dolgoletnim prijateljem.

"Navijači Olimpije, pozor! Čas je, da pokažemo svojo navijaško solidarnost. Koronavirus je povzročil vrsto problemov, ki smo jih občutili vsi, v posebej hudih težavah pa se je na žalost znašel tudi klub naših dolgoletnih prijateljev iz Poljske – Olimpia Warszawa. Ker je v veliki meri odvisen od prihodkov, ki jih zbere na dan tekme, je z odpovedjo le-teh prišlo do večjih finančnih težav. Predsedniku, ki ravno ne skriva želje po razpustitvi članske ekipe, je to prikladen izgovor, da klub izloči iz lige.
Navijači so zato zagnali vrsto akcij, s katerimi želijo rešiti svoj klub iz neugodne situacije. Kot se za pravo bratstvo spodobi, bomo seveda svoj delež prispevali tudi mi. Na spletnem naslovu https://bit.ly/LJUBLJANAVARŠAVA so dostopne nove kratke majice, posvečene našemu prijateljstvu, ves izkupiček od naročil pa gre reševanju kluba. V kratkem bo dodana še posebna edicija nalepk, vse zainteresirane pa naprošamo, da z naročili opravijo najkasneje do naslednjega tedna. Možna opcija bo tudi osebni prevzem, predvidoma konec tega tedna, o podrobnostih boste z naše strani obveščeni v naslednjih dneh.
Sami smo se z našo Olimpijo v preteklosti že znašli v podobni situaciji, in ker vedno držimo skupaj, je edina možna pot, da se pridružimo borbi za obstoj varšavskega kluba! Pozivamo vse navijače Olimpije k sodelovanju in pomoči našim prijateljem.
OLIMPIA NIGDY NIE ZGINIE! / OLIMPIA NE BO NIKOLI UMRLA! Torek, 26. 5," je navijaška skupina Olimpije sporočila pred svojega Facebook profila.

Članki iz rubrike